Imobiliare

Investiții imobiliare în Constanţa şi Mamaia Bueno Comp SRL, Bravo Top SRL, Medical Cermed SRL, Parc Mamaia Nord SRL şi Teo Doi SRL au primit răspuns de la municipalitate (galerie foto)

Comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanța care s-a întrunit în ședința din 26 martie a publicat rezoluțiile referitoare la documentațiile analizate.

Astfel, comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului a formulat 11 rezoluții privind solicitările formulate de SC Teo Doi SRL, SC Bueno Comp SRL, SC Medical Cermed SRL, SC VDT Construct Impex SRL, SC Parc Mamaia Nord SRL, SC Bravo Top SRL, SC Ventura Litoral SRL, Done Anica, Nicolae Vasile și Anca Mihaela, Dan Armeanu şi Bogdan Luciana.

Pentru solicitarea de avizare a PUD - construire imobil D+P+1-2E - comerț și cazare, Zona Cazino Mamaia, terasa 15+16, investitor SC Teo Doi SRL a fost emis acordul pentru demararea consultării publice.

De asemenea, au fost comunicate elaboratorului completările și modificările solicitate în vederea avizării PUD „Construire imobil S+P+3E-4E retras - birouri pentru organizații neguvernamentale și alimentație publică în suprafață de maxim 5% din aria construită desfașurată, situat pe bulevardul Tomis nr. 49A - strada Traian - zona Lupoaică“, inițiat de SC Bueno Comp SRL

Și Medical Cermed SRL a primit răspuns la solicitarea de avizare a PUZ pentru teritoriul delimitat de strada Constantin Hurmuzache, strada Costache Negruzzi, strada Gheorghe Sion și strada Emil Gârleanu. Astfel, au fost comunicate inițiatorului SC Medical Cermed SRL completările și modificările solicitate. Iar după completare, se poate demara consultarea publică.

Pentru solicitarea de avizare a PUZ pentru teritoriul delimitat de strada Vasile Pârvan, strada Eroilor, strada Mihai Eminescu, lot situat în strada Mihai Eminescu nr. 43 și lot situat în strada Vasile Pârvan nr. 20, inițiator Done Anica, au fost comunicate modificările solicitate. După completare, se poate demara consultarea publică.

De asemenea, pentru solicitarea de emitere a avizului de oportunitate elaborare PUZ - modificare reglementări teren situat în șos. Mangaliei nr. 106-110, inițiator SC VDT Construct Impex SRL, a fost elaborat avizul de oportunitate.

Răspuns a primit și SC Bravo Top SRL, care solicitase emiterea avizului de oportunitate elaborare PUZ - actualizare caracteristici parcelar, strada Mircea cel Bătrân zona UMC.

Și pentru solicitarea de emitere aviz de oportunitate elaborare PUZ - modificare reglementări urbanistice, stațiunea Mamaia, zona Hotel Olt, inițiat de SC Ventura Litoral SRL, a fost elaborat avizul de oportunitate.

Comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului a elaborat aviz de oportunitate și la solicitarea de emitere a avizului de oportunitate elaborare PUZ - modificare reglementări urbanistice, stațiunea Mamaia, restaurant Parc Nord, inițiator SC Parc Mamaia Nord SRL.

Comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului a analizat și solicitarea de avizare a PUD preliminar - construire locuință D+P+1E, strada Siretului nr. 40-42, investitor Armeanu Dan. În aceste sens, au fost comunicate elaboratorului completările și modificările solicitate. După completare se poate demara consultarea publică.
 
Solicitarea de emitere a certificatului de urbanism privid extindere locuință parter cu corp C3, extindere anexa corp C4 cu pod circulabil - intrare în legalitate, strada Rodica nr. 37, beneficiar Bogdan Luciana, a fost amânată pentru proxima ședință.

Nu în ultimul rând, solicitarea de reanalizare a certificatului de urbanism nr. 3833/20.12.2017 - reconstruire imobil S+P+2E+M, situat pe bulevardul Tomis nr. 34, a beneficiarilor Nicolae Vasile și Anca Mihaela, a fost amânată pentru proxima ședință.
 
Citește și:

Patronii de la Bueno, un nou demers pentru ridicarea unui bloc în zona Lupoaică din Constanţa. Cum va arăta imobilul (galerie foto+document)

Imobil de 15 etaje pe locul restaurantului Parc din Mamaia (document)

O clădire în ruină de lângă Muzeul de Artă Populară din Constanţa ar putea fi reabilitată. Cum va arăta după finalizarea lucrărilor (document)

PUZ-ul iniţiat de SC Medical Cermed SRL, pe ordinea de zi a Comisiei tehnice de urbanism şi amenajarea teritoriului (document)

Spaţiu verde de pe strada Mircea cel Bătrân, sacrificat Bloc în faţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa (document)

 

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobil de două etaje în zona Cazinoului din Mamaia. Undă verde de la municipalitate pentru Teo Doi SRL

08 Oct 2018 1667

PUD-ul iniţiat de SC Teo Doi SRL pentru construire imobil D+P+1-2E în zona Cazinoului din Mamaia, avizat favorabil de Primăria Constanţa

11 May 2018 851

Aşteaptă răspuns de la Primăria Constanţa Cum va arăta blocul ridicat de SC Teo Doi SRL în zona Cazinoului din Mamaia (document)

24 Mar 2018 722

Planuri mari ale firmei Teo Doi SRL. Spaţiu comercial situat în zona Cazinoului din Mamaia, extins pe verticală (document)

05 Mar 2018 2053

Un spaţiu situat în zona Cazinoului din Mamaia se extinde. Proprietarii îi adaugă două etaje (galerie foto+document)

08 Dec 2017 2150

Erchean și Onhan Teofic nu pot construi încă blocul de pe strada Dumitru Marinescu

27 Sep 2016 1503

Pizzeria Gran Caffe din zona Cazino Mamaia are planuri mari. Vrea să se extindă şi să cazeze turişti

24 Oct 2015 1527

Gran Caffe, un local nu doar pentru karaoke, ci şi pentru un prânz consistent (galerie foto)

04 Sep 2015 1674