Imobiliare

Investiţii pe strada Eliberării Doi constănţeni vor să ridice un bloc de şapte etaje (document+galerie foto)

Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului, constituită în baza HCL nr. 283/2016, se va întruni în data de 21.11.2016, ora 13.00, la Primăria Constanţa. Precizăm că din comisie fac parte arhitecţii Mihai Isacov, Ignis Nejla Duvagi, Radu Cornescu, Sorin Mihai Vatamaniuc, dar şi directorul Muzeului de Artă, Doina Păuleanu, şi reprezentantul Direcţiei Judeţene pentru Cultură, arh. Laura Smaranda Tudosie. De asemenea, din aceeaşi comisie mai fac parte arh. Veronica Pribeagu, ing. Cornel Constantin Severin, şeful Serviciului de Urbanism al Primăriei, Mihai Radu Vânturache, precum şi viceprimarul Costin Răsăuţeanu.
 
Unul dintre punctele cuprinse pe ordinea de zi are ca obiect solicitarea avizării Planului Urbanistic Zonal pentru zona delimitată de strada Eliberării şi alei de acces, iniţiatori - Costică Nicolae şi Dorina Bucur. Astfel, cele două persoane doresc să ridice un bloc de şapte etaje, într-o zonă în care regimul maxim de înălţime este de două etaje. Iniţiatorii PUZ-ului, Costică Nicolae şi Dorina Bucur, şi-au propus să modifice Planul Urbanistic Zonal al perimetrului delimitat de străzile Eliberării, Nicolae Milescu şi alei acces. Pe o parte a străzii Eliberării sunt blocuri cu parter şi patru etaje, iar pe cealaltă există numai imobile cu parter şi două nivele. Costică Nicolae şi Dorina Bucur intenţionează să ridice un bloc cu subsol, demisol, parter şi 6-7 etaje, cu o înălţime de maximum 28 de metri şi funcţiunea de locuinţe la etaj, birouri la parter.
 
Potrivit PUZ-ului, pentru zona ZRX, obiectiv care a generat PUZ-ul - strada Eliberării 47 bis, se propune un imobil cu regim de înălţime S/demisol + Parter+6 E-7E. La subsol şi demisol se propune amenajarea spaţiilor de parcare şi a spaţiilor tehnice, la parter - spaţii comerciale, locuri de joacă interioare pentru copii, instituţii financiar-bancare, birouri, cabinete medicale, iar de la etajul 1 până la etajul 7 - apartamente.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta Regulamentul local de urbanism aferent acestui PUZ.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sunrise Tours a solicitat de la Primăria Constanţa aviz de oportunitate pentru elaborarea unui PUZ. Detalii (document)

22 Feb 2019 440

Strolz Drilling, MAS Publishing & Partners şi Evergreen Recycling au primit răspuns de la Comisia de urbanism. Ce spun reprezentanţii Primăriei Constanţa (galerie foto)

18 Feb 2019 756

PUZ-ul inițiat de Alpin Land privind reglementarea unui teren de pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe ordinea de zi a Comisiei de Urbanism (document)

12 Feb 2019 582

Imobil de şapte etaje, pe şoseaua Mangaliei. Evergreen Recycling SRL a solicitat aviz de la municipalitate (document)

11 Feb 2019 767

Realizarea incubatorului de afaceri de către Mas Publishing & Partners SRL, la mâna Primăriei Constanţa (document)

09 Feb 2019 619

Imobil de patru etaje, ridicat pe şoseaua Mangaliei. Investitorii aşteaptă răspuns de la Primăria Constanţa (document)

09 Feb 2019 1045

În zona hotelului Cascom din Mamaia va fi ridicat un imobil de opt etaje. Primăria Constanţa a emis avizul (document)

29 Jan 2019 848

Aviz de oportunitate. Simpione SRL va ridica un imobil de opt etaje pe strada Oborului din Constanţa (document)

26 Jan 2019 381

Blocuri cu 20 şi 15 etaje, restaurant şi piscină. Proiectul imobiliar Sammarina View Development, iniţiat de Carmeco. Ce noutăţi sunt (document)

26 Jan 2019 1421

Pe strada Oborului din Constanţa va apărea un imobil cu opt etaje. Investitorul aşteaptă răspuns (document)

18 Jan 2019 1084

Se poate demara consultarea publică Lascu Bros a primit răspuns de la Comisia tehnică de urbanism

16 Jan 2019 1532

PUZ-ul iniţiat de Carmeco SA pentru un proiect imobiliar pe locul fostei fabrici de conserve de la Abator, amânat pentru următoarea şedinţă a Comisiei tehnice de urbanism

15 Jan 2019 811

Mai sunt trei zile pentru transmiterea de propuneri Asociaţia „Constanţa Altfel“ cere transparenţă în dezbaterea PUZ-ului preliminar al zonei peninsulare

15 Jan 2019 967

Cum va arăta blocul de opt etaje ridicat de SC VDT Construct Impex în Palazu Mare (document)

10 Jan 2019 577

Patronii restaurantului La Scoica aşteaptă răspuns de la Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului (document)

10 Jan 2019 665