Investiţiile imobiliare ale Nitalexil SRL continuă cu un bloc de opt etaje, în Mamaia (document)

Societatea Nitalexil SRL continuă investiţiile imobiliare în Constanţa şi Mamaia. După ce a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil P+8e-9e/ terasă circulabilă cu spaţiu alimentaţie publică la parter şi hotel apartament la etaje, acoperire terasă de la parter cu pergolă şi împrejmuire teren“ în vederea obţinerii acordului de mediu, iată că firma a apelat din nou la aceeaşi instituţie.
 
Recent, a înaintat Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil P+6-8e alimentaţie publică la parter şi apartamente la etaje“, care urmează să fie ridicat în staţiunea Mamaia Nord, careul C3, număr cadastral 227662. „Deoarece este nevoie să se asigure în totalitate locurile de parcare în incinta parcelei, s-a renunţat la realizarea spaţiului de alimentaţie publică la parter, în locul acestuia urmând a se realiza o parcare în sistem multiparking“, se precizează în memoriul depus la APM Constanţa.
 
L-am contactat pe Florian Ilie, reprezentantul societăţii Nitalexil SRL, care figurează ca persoană de contact în proiectul depus la APM Constanţa, pentru a afla mai multe detalii despre proiect, însă acesta nu a răspuns nici la telefon, nici la SMS-ul trimis.
 
Scopul investiţiei constă în construirea unui imobil cu funcţiunea de locuire colectivă, cu parcare la parter şi regim de înălţime P+6-8E. Necesitatea proiectului rezultă din cererea crescută în ultimii ani de spaţii de locuire în staţiunea Mamaia.
 
Amplasamentul propus se află în municipiul Constanţa, staţiunea Mamaia, zona de nord, careul C3, nr. cadastral 227662, şi aparţine SC Nitalexil SRL. Terenul are o suprafaţă de 698 mp şi are ca vecinătăţi: la nord - teren proprietate a Primăriei Municipiului Constanţa, alee; la vest - teren proprietate a Primăriei Constanţa, alee propusă şi teren proprietate particulară, lot 30; la est - teren proprietate a Primăriei Municipiului Constanţa, parcare; la sud - teren proprietate a Primăriei Municipiului Constanţa, alee şi teren proprietate particulară, căi de acces public.
 
Pe amplasamentul studiat se propune realizarea unei clădiri ce va adăposti apartamente de două camere, garsoniere la etaje şi parcare la parter. Imobilul propus se compune dintr-un singur volum, care se va amplasa pe teren în sistem izolat, la o distanţă de 2,74 m faţă de latura de est, 0,62 m faţă de latura de sud, 10,54 faţă de latura de vest şi 0,52 m faţă de latura de nord. Clădirea propusă are dimensiunile în plan de 20,70 m în lungime şi 17,50 m lăţime.

Iată ce finisaje interioare vor fi executate! 

Potrivit proiectului, în interiorul imobilului se vor monta: gresie porţelanată la grupuri sanitare, băi, holuri, balcoane; parchet laminat în livinguri şi dormitoare; granit în holul de acces, scară şi pe holurile de etaj; faianţă la pereţii băilor şi ai bucătăriilor; plafoane false din ghips-carton simple, alternând cu plafoane rezistente la umezeală; uşi celulate din lemn (la grupurile sanitare neventilate prevăzute cu grilă de ventilare); uşi din PVC la parter, balustradă interioară la scară; vor fi realizate zugrăveli lavabile la pereţi şi tavane.
 
Structura de rezistenţă va fi de tip cadre din beton armat monolit. Pereţii exteriori vor fi realizaţi din zidărie de BCA GBN 50 cu grosimea de 30 cm. La interior, zidurile despărţitoare între apartamente vor fi realizate din zidărie de BCA cu grosimea de 25 cm, iar cele despărţitoare din interiorul camerelor vor fi realizate din zidărie de BCA cu grosimea de 15 cm, conform planurilor de arhitectură.

Despre Nitalexil SRL 

Societatea este controlată de Seaside Estate Company SRL şi Radu Marin. Înfiinţată în anul 2001, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociaţi în Nitalexil SRL sunt Seaside Estate Company SRL, cu 70% din capitalul social, şi Radu Marin, născut pe 5.05.1947, în comuna Patru Fraţi, Ialomiţa, cu 30% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de activităţi ale agenţiilor turistice, este Radu Marin. În anul 2015, firma cu zece angajaţi a declarat o cifră de afaceri de 10.606.240 de lei şi un profit net de 4.619.421 de lei.
 
La rândul său, Seaside Estate Company SRL a fost înmatriculată în anul 2006 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Firma are un capital social subscris de 35.200 de lei, integral vărsat, compus din 100 de părţi sociale. Asociaţi Persoane Juridice sunt SC Nitalexil SRL, cu 34% din capitalul social, Gypsy Investments INC, cu sediul în Liberia, cu 33% din capitalul social, şi Rectangle Transport Ltd, cu sediul în Liberia, cu 33% din capitalul social. Administratorul societăţii este Marius Cristian Coman, născut pe 28.07.1976, în Bucureşti.
 

Seaside Estate Company SRL se ocupă de „alte lucrări speciale de construcţii n.c.a.“. În anul 2015, societatea Seaside Estate Company SRL a avut o cifră de afaceri de zero lei. Cât priveşte anul 2014, societatea a declarat o cifră de afaceri de 10.516 lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta proiectul depus la APM Constanţa de Nitalexil SRL.

Citeşte şi:

Nitalexil SRL cere aviz de la Protecţia Mediului Constanţa. Iată ce a solicitat! (document)


Imobilul ridicat de Nitalexil SRL va fi supraetajat. Ce condiţii i-au fost impuse investitorului (document)

Bloc de opt etaje, ridicat de SC Nitalexil SRL în Mamaia Nord. Iată ce a solicitat de la APM Constanţa!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vila Reginei Maria din Mamaia și alte monumente istorice din țară vor intra într-un program de investiții al Ministerului Culturii

07 Mar 2024 950

Cu ajutorul consilierilor PSD, primarul Chițac a trecut proiectul prin Consiliul Local Bulevardul Mamaia rămâne fără parcări publice (DOCUMENT)

22 Dec 2023 1139

Licitații publice Primăria Constanța a mai atribuit un contract de dirigenție de șantier societății Alpha Dezvoltare SRL (DOCUMENT)

13 Sep 2023 1214

Licitații Constanța Firma care a montat catargul portdrapel din faţa Pavilionului Expoziţional din Mamaia, contract cu Primăria Cernavodă (DOCUMENT)

05 Jun 2023 951

Constănțeanul supărat Stațiunea Mamaia, bombardată cu documentații de urbanism!

02 Jun 2023 1626

Complex Savoy are în plan mai multe investiții, printre care și un loc de joacă pentru copii tip aquapark

28 Feb 2023 1077

AXXIS Nova Resort & SPA „Participarea la Salonul Imobiliar București, între 18 și 20 noiembrie, ne-a confirmat apetitul ridicat pentru investiții din piață”

24 Nov 2022 1367

Lascu Bros SRL începe demersurile pentru construirea unui apart-hotel la Scoica Land din Mamaia

23 May 2022 2870

Chițac a semnat dispoziția referitoare la exproprierea imobilelor de la Delfinariu. Cine sunt proprietarii și câți bani vor primi de la Primărie?(DOCUMENTE)

17 Feb 2022 5663

Urban Scope SRL bifează încă două contracte cu Primăria Constanța. Se vor ocupa de documentația pentru modernizarea bulevardului Mamaia și a zonei Delfinariu-Faleză Nord

26 Nov 2021 3035

Contract fără licitație pentru asigurarea dirigenției de șantier pentru lucrările din cartierele Baba Novac și Palazu Mare din municipiul Constanța

10 May 2021 1864

Thallassa Cons asigură dirigenția de șantier pentru bulevardele 1 Decembrie 1918 și Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța

07 Apr 2021 4022

Arheologii de la MINAC vor face supravegherea arheologică în cadrul proiectului de reabilitare a bulevardelor 1 Decembrie 1918 și Alexandru Lăpușneanu din Constanța

26 Mar 2021 2498

Mamaia Nord Al Jasem Reiham modifică imobilul construit în orașul Năvodari, pe malul mării

24 Nov 2020 2656

Primăria Constanța cumpără servicii de dirigenție de șantier pentru proiectul de modernizare a bulevardelor 1 Decembrie 1918 și Alexandru Lăpușneanu

23 Oct 2020 1879