Imobiliare

Ionuţ Barbu şi Emilian Schwartzenberg investesc într-un imobil în Mamaia

Emilian Schwartzenberg, Sorin Ionuţ Barbu, Carmen Antoanela Stăncescu, Geraldina Elena Neagoe şi Oana Mihaela Schwartzenberg, asociaţi în Seaview Advertising SRL, continuă demersurile pentru ridicarea unui imobil P+1 cu piscină în Mamaia.
 
Pe data de 7 martie, Seaview Advertising SRL a obţinut de la Primăria Municipiului Constanţa Autorizaţia de construire nr. 237, care constă în „Construire imobil P+1e cu funcţiunea de alimentaţie publică şi piscină“. Ionuţ Barbu este un om de afaceri cunoscut în Constanţa prin prisma legăturii apropiate cu Elan Schwartzenberg, alături de care a derulat de-a lungul timpului afaceri, dar şi cu fostul primar al municipiului, Radu Mazăre.
 

Seaview Advertising SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2004, Seaview Advertising SRL are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 2.000 de lei, integral vărsat, este compus din 200 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Seaview Advertising SRL este controlată de Carmen Antoanela Stăncescu, născută pe 28.08.1971, în Găeşti, Dâmboviţa, cu 3% din capitalul social, Geraldina Elena Neagoe, născută pe 19.01.1969, în Bucureşti, cu 7% din capitalul social, Emilian Schwartzenberg, născut pe 25.04.1967, în Iaşi, cu 49% din capitalul social, Sorin Ionuţ Barbu, născut pe 6.11.1974, în Constanţa, cu 36% din capitalul social, Oana Mihaela Schwartzenberg, născută pe 11.05.1978, în Bucureşti, cu 5% din capitalul social. Sorin Ionuţ Barbu este administratorul firmei, care desfăşoară activităţi ale agenţiilor de publicitate şi prestează servicii de reprezentare media.
 
Activităţi secundare ale societăţii constau în: activităţi de servicii anexe silviculturii; fabricarea parchetului asamblat în panouri; fabricarea altor elemente de dulgherie şi tâmplărie, pentru construcţii; fabricarea articolelor de papetărie; tipărirea ziarelor; alte activităţi de tipărire ; servicii pregătitoare pentru pretipărire, legătorie şi servicii conexe; fabricarea articolelor din material plastic pentru construcţii; producţia de profile obţinute la rece; fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice; fabricarea de uşi şi ferestre din metal; fabricarea produselor de tăiat; fabricarea de recipienţi, containere şi alte produse similare din oţel; construcţii hidrotehnice; lucrări de construcţie a altor proiecte inginereşti; lucrări de demolare a construcţiilor; lucrări de pregătire a terenului; lucrări de foraj şi sondaj pentru construcţii; lucrări de instalaţii electrice; lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat; alte lucrări de instalaţii pentru construcţii; lucrări de ipsoserie; intermedieri în comerţul cu materii prime agricole, animale vii, materii prime textile şi cu semifabricate; intermedieri în comerţul cu combustibili, minereuri, metale şi produse chimice pentru industrie; intermedieri în comerţul cu material lemnos şi materiale de construcţii; intermedieri în comerţul cu produse diverse; comerţ cu ridicata al aparatelor electrice de uz gospodăresc, al aparatelor de radio şi al televizoarelor; comerţ cu ridicata al mobilei, al covoarelor şi al articolelor de iluminat; comerţ cu ridicata al ceasurilor şi al bijuteriilor; comerţ cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc; comerţ cu amănuntul al echipamentului pentru telecomunicaţii în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al covoarelor, al carpetelor, al tapetelor şi al altor acoperitoare de podea, în magazine specializate; activităţi de realizare a înregistrărilor audio şi activităţi de editare muzicală; alte activităţi de servicii informaţionale; activităţi de arhitectură; activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate şi altele.
 
Firma are următoarele puncte de lucru: municipiul Constanţa, şoseaua Industrială nr. 6, incinta SC Logistic Park SA; Bucureşti, şoseaua Gheorghe Ionescu Siseşti nr. 121B, biroul nr. 6.
 

Rezultate financiare

 
În anul fiscal 2014, Seaview Advertising SRL, cu 14 salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 3.465.084 de lei şi un profit de 647.389 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, firma a avut 15 salariaţi, o cifră de afaceri de 3.243.083 de lei şi un profit de 645.689 de lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: 18 salariaţi, cifră de afaceri de 4.219.801 lei şi un profit de 1.100.493 de lei.
 

Alte afaceri

 
Sorin Ionuţ Barbu deţine acţiuni în Elite Center SRL, Follow Me SRL, Power Marine SRL, Seaview Media SRL, Takys SRL, dar şi în două societăţi radiate: Canin Escort Security SRL şi Ideea Construct & Media SRL. La rândul său, Emilian Schwartzenberg este asociat în Seaview Media SRL, dar şi în două societăţi radiate: Exclusiv Art SRL şi News Television (Romania) SRL. Carmen Antoanela Stăncescu deţine acţiuni în Seaview Media SRL. Şi Geraldina Elena Neagoe este asociată în Seaview Media SRL, dar şi în Spirit Media SRL. Oana Mihaela Schwartzenberg este asociată, potrivit Registrului Comerţului, în Seaview Media SRL, dar şi în două firme radiate: Aron Contab SRL şi Audit Star Expert SRL.
 

Bloc de zece etaje pe bulevardul Tomis

 
Reamintim că, în luna noiembrie 2017, Seaview Media SRL a iniţiat un Plan Urbanistic Zonal pentru zona delimitată de bulevardul Tomis la sud, bulevardul Aurel Vlaicu la vest, aleea Hortensiei la est şi nord. Terenul este situat în intravilanul municipiului Constanţa, are o suprafaţă de 740 mp şi este identificat cu numărul cadastral 215918, înscris în Cartea Funciară a UAT Constanţa. Acesta este proprietate a SC Seaview Media SRL, conform extrasului de carte funciară nr. 118355/07.11.2016.
 
Beneficiarul, Seaview Media SRL, doreşte realizarea unui PUZ în vederea modificării reglementărilor urbanistice existente/aprobate prin adăugarea de noi funcţiuni - de birouri -, aprobate prin HCLM Constanţa nr. 39/2009. Funcţiunile propuse sunt: locuire, comerţ, alimentaţie publică, cazare şi showroom. Astfel, se propun următoarele zone de reglementare: pentru zona ZRL 5A se menţin reglementările din Planul Urbanistic General: POT aprobat 25%, CUT - 2,50, înălţime maximă admisă P+10 etaje. Pentru zona ZRL5B, teren în suprafaţă de 740 mp, se propun următoarele: POT aprobat 100%, CUT - 7,7, înălţime maximă aprobată - P+8+10 etaje. Funcţiuni: cea existentă - birouri cu parcare la subsol, la care se adaugă locuire, comerţ, alimentaţie publică, cazare şi showroom.
 
Accesul auto se va realiza din parcarea existentă, cu intrare dinspre aleea Hortensiei. Locurile de parcare se vor realiza la subsolul şi parterul imobilului propus. Numărul de locuri de parcare va fi de un loc de parcare la o unitate locativă sau la 50 mp utili pentru alte funcţiuni. Toate locurile de parcare vor fi sub acoperiş. De asemenea, spaţiile verzi amenajate vor fi în suprafaţă de minimum 30% din suprafaţa terenului pentru locuire. Mai mult, se propune realizarea în proporţie de 100%, a unui acoperiş verde, plantat cu gazon şi arbuşti de talie mică.
 
Societatea omului de afaceri Ionuţ Barbu şi a familiei Schwartzenberg, SC Seaview Media SRL, a obţinut de la Primăria Constanţa, pe 9 martie 2017, Certificatul de urbanism nr. 540 pentru adresa bulevardul Tomis nr. FN, bloc TAV4, Constanţa, pentru „elaborare Plan Urbanistic Zonal în vederea modificării reglementărilor urbanistice aprobate pentru zona delimitată prin avizul de oportunitate emis în baza prezentului certificat de urbanism“.
 
Citeşte şi:
 
Investiţii imobiliare în plin scandal Emilian Schwartzenberg, arestat în lipsă, şi Ionuţ Barbu vor ridica un imobil cu piscină în Mamaia

Seaview Media SRL, deţinută de Ionuţ Barbu şi Elan Schwartzenberg, va ridica un bloc de zece etaje pe bulevardul Tomis (document)
 
Firma lui Ionuţ Barbu şi a familiei Schwartzenberg vrea PUZ pentru un loc pe bulevardul Tomis

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Emilian Schwartzenberg a ieşit din Seaview Advertising SRL. Către cine a cesionat părţile sociale deţinute

20 Sep 2018 1559

Capitalul social al Seaview Advertising SRL a fost majorat. Cum a fost distribuit între asociați

27 Jul 2018 444

Revista presei locale

10 Mar 2018 723

Investiţii imobiliare în plin scandal Emilian Schwartzenberg, arestat în lipsă, şi Ionuţ Barbu vor ridica un imobil cu piscină în Mamaia

09 Jan 2018 4141

Plajă turistică din Mamaia, amenajată de Geatonyo & Mare Nero SRL. Legături cu Emilian Schwartzenberg şi Ionuţ Barbu

15 Jun 2017 3127

Asociat este Ionuţ Barbu Firma Follow Me SRL îşi extinde sediul de pe strada Sulmona!

15 Dec 2016 2295

E vizat un sector de plajă din Mamaia Ionuţ Barbu şi Elan Schwartzenberg au intervenit pentru afacerea lui Răducu Mazăre

26 Jul 2016 5843

Elan Schwartzenberg, printre asociați Un fost director de televiziune își deschide o afacere în Mamaia!

27 May 2016 3458

Adio, bannere! Intersecţiile din Constanţa, aerisite forţat de Decebal Făgădău? (galerie foto)

22 Feb 2016 2484

După şapte ani de rate Povestea unor crâmpeie de teren cumpărate de Seaview Advertising de la Primăria Constanţa, la final (documente)

07 Oct 2015 3141

În lipsa tatălui, Elan Schwartzenberg şi Ionuţ Barbu fac afaceri cu Răducu Mazăre

16 May 2015 4816

Partener de afaceri şi apropiat al primarului Radu Mazăre Omul de afaceri Ionuţ Barbu schimbă, astăzi, prefixul

06 Nov 2014 1533

Este ziua unui partener de afaceri al lui Elan şi al Mihaelei Rădulescu

06 Nov 2013 2181

Învinuit pentru „acţiuni infracţionale” Ce firme şi ce interese are Ionuţ Barbu, urmărit penal în dosarul Realitatea Media

16 Oct 2013 8351

Petrecere în cinstea lui Ionuţ Barbu

06 Nov 2012 3508

Fundaţia lui Chiru vrea să dea în judecată firma Seaview Advertising „Mazăre încearcă să-l interzică pe Chiru în oraş"

14 Mar 2012 3597

Fundaţia umanitară Christian Gigi Chiru „Mazăre încearcă să-l interzică pe Chiru în oraş"

13 Mar 2012 1039

Este ziua partenerului lui Elan SchwartzenbergIonuţ Barbu împlineşte 36 de ani

06 Nov 2010 2207

Mazare, chiriasul lui Ionut Barbu

14 Feb 2009 7118

Mihaela Radulescu, la proces cu Elan

08 Oct 2008 712

Mihaela Radulescu, la proces cu Elan

07 Oct 2008 699

Mihaela Radulescu, la proces cu Elan

06 Oct 2008 708

Mihaela Radulescu, la proces cu Elan

04 Oct 2008 763

Mihaela Radulescu, la proces cu Elan

03 Oct 2008 1207

Mihaela Radulescu, la proces cu Elan

02 Oct 2008 2204

Lista celor care au facut primul pas pentru a o ajuta pe Narcis

26 May 2007 617

Lista celor care au facut primul pas pentru a o ajuta pe Narcis

31 Mar 2007 605

Lista celor care au facut primul pas pentru a o ajuta pe Narcis

30 Mar 2007 649

Lista celor care au facut primul pas pentru a o ajuta pe Narcis

29 Mar 2007 527

Lista celor care au facut primul pas pentru a o ajuta pe Narcis

28 Mar 2007 642

Lista celor care au facut primul pas pentru a o ajuta pe Narcis

24 Mar 2007 566

Lista celor care au facut primul pas pentru a o ajuta pe Narcis

23 Mar 2007 742

Lista celor care au facut primul pas pentru a o ajuta pe Narcis

22 Mar 2007 653

Lista celor care au facut primul pas pentru a o ajuta pe Narcis

17 Mar 2007 436

Lista celor care au facut primul pas pentru a o ajuta pe Narcis

15 Mar 2007 649

Lista celor care au facut primul pas pentru a o ajuta pe Narcis

14 Mar 2007 456

Lista celor care au facut primul pas pentru a o ajuta pe Narcis

13 Mar 2007 429

Lista celor care au facut primul pas pentru a o ajuta pe Narcis

12 Mar 2007 431

Lista celor care au facut primul pas pentru a o ajuta pe Narcis

10 Mar 2007 541

Lista celor care au facut primul pas pentru a o ajuta pe Narcis

09 Mar 2007 438

Lista celor care au facut primul pas pentru a o ajuta pe Narcis

07 Mar 2007 447

Lista celor care au facut primul pas pentru a o ajuta pe Narcis

06 Mar 2007 476

Lista celor care au facut primul pas pentru a o ajuta pe Narcis

03 Mar 2007 428

Lista celor care au facut primul pas pentru a o ajuta pe Narcis

02 Mar 2007 368

Lista celor care au facut primul pas pentru a o ajuta pe Narcis

01 Mar 2007 424

Lista celor care au facut primul pas pentru a o ajuta pe Narcis

28 Feb 2007 421

Lista celor care au facut primul pas pentru a o ajuta pe Narcis

27 Feb 2007 379

Lista celor care au facut primul pas pentru a o ajuta pe Narcis

26 Feb 2007 452

Lista celor care au facut primul pas pentru a o ajuta pe Narcis

24 Feb 2007 424

Lista celor care au facut primul pas pentru a o ajuta pe Narcis

23 Feb 2007 421