Lascu Bros SRL începe demersurile pentru construirea unui apart-hotel la Scoica Land din Mamaia

  • Reprezentantul Scoica Land, Nicu Lascu, ne-a precizat că urmează să fie edificat un apart-hotel în Mamaia
 
La Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a fost depus proiectul de investiții pe care Lascu Bros SRL dorește să îl implementeze în Mamaia, la Scoica Land.
 
Este vorba de proiectul „Întocmire PUZ în vederea modificării indicatorilor urbanistici oraș Năvodari, Bd Mamaia Nord, nr. 34-34A-34B, loturi cu nr. cadastrale 111661, 121776”, pe care îl puteți consulta și în secțiunea „Documente”.
 
Amplasamentul care generează studiul PUZ este proprietate privată a societatii Lascu Bros SRL și al Orașului Năvodari. Amplasamentul are o suprafață totală de 31.912mp, având categoria de folosință “curți construcții”.
 
Prin plan urbanistic zonal (P.U.Z.) se vor stabili reglementări cu privire la: regimul de construire, funcțiunea amplasamentului, înălțimea maximă admisă, coeficientul de utilizare a terenului (C.U.T.), procentul de ocupare a terenului (P.O.T.), retragerea clădirilor față de aliniament și distanțele față de limitele laterale și posterioare ale parcelelor.
 
Prezentul P.U.Z. cuprinde reglementări obligatorii pentru următoarele zone funcționale (și subzonele acestora) cuprinse în zona generatoare:
  • ZR1 – Zona mixtă cu regim de construire continuu/discontinuu cu regimul de înălțime maxim S/D+P+10E, cu înălțimea maximă de 40,00 m calculată de la CTA la atic. Se admit următoarele funcțiuni: „locuinte colective sezoniere si/sau permanente, functiuni turistice, servicii, birouri, receptie, parcare la subsol/sol/parter/demisol , spatii plantate, alei pietonale, spatii de depozitare complementare locuirii, spatii pentru alimentatie publica, terase, piscine,locuri de joaca”.
 
 
Contactat telefonic de către echipa ZIUA de Constanța, reprezentantul Scoica Land, Nicu Lascu, a precizat că, într-adevăr, urmează o investiție imobiliară. „Da, dorim să începem proiectul investițiilor imobiliare la Scoica Land”, ne-a spus acesta care a precizat că scopul este „construirea unui apart-hotel pe malul lacului, unde există spații pe teren libere de construcții”. De asemenea, Nicu Lascu a precizat că este în stadiul incipient al proiectului, urmând să fie eliberate, în timp și restul documentațiilor necesare pentru investiție.
 

Despre Lascu Bros SRL

 
Societatea a fost fondată în anul 1997, cu sediul social pe strada Aprodu Purice din municipiul Constanța. Asociați și administratori în companie sunt Camelia Lascu și Stere Lascu, ambii deținând câte 50% din capitalul social al firmei. Stere Lascu mai apare asociat unic în firma Vongole Business SRL.
 
În anul 2020, firma a raportat 108 salariați, la o cifră de afaceri de 12.151.258 lei, cu un profit de 2.939.252 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și:

Ce a solicitat Lascu Bros SRL de la Comisia tehnică de urbanism din cadrul Primăriei Constanţa (document)

Patronii restaurantului La Scoica aşteaptă răspuns de la Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului (document)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce a solicitat Lascu Bros SRL de la Comisia tehnică de urbanism din cadrul Primăriei Constanţa (document)

06 May 2019 1754

Se poate demara consultarea publică Lascu Bros a primit răspuns de la Comisia tehnică de urbanism

16 Jan 2019 2572

Patronii restaurantului La Scoica aşteaptă răspuns de la Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului (document)

10 Jan 2019 1977

Stere Lascu, asociat al Lascu Bros SRL, a primit răspuns de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa. Este vorba despre un PUZ. Detalii

11 Aug 2018 3680

Patronii restaurantului La Scoica au iniţiat un PUZ pentru un teren situat pe bulevardul Mamaia (document)

18 Jul 2018 3881

Restaurantul La Scoica, un local cu tradiţie în Constanţa, cu mâncare bună, la preţuri acceptabile (galerie foto)

02 Feb 2016 10348

I-ar fi sustras vasul patronului de la Scoica Land Trei tineri, condamnaţi la peste 25 de ani de puşcărie

28 Nov 2014 2374