Liber la supraetajarea hotelului Bueno din Mamaia, deţinut de Stelian şi Enache Bucovală

Stelian şi Enache Bucovală, asociaţi în Bueno Comp SRL, titularii proiectului „Supraetajare cu 20% din suprafaţa desfăşurată a hotelului Bueno“ din staţiunea Mamaia, aduc la cunoştinţa publicului interesat decizia etapei de încadrare a Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa, potrivit căreia nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanţa, zilnic, între orele 9.00 şi 13.00. Hotelul Bueno se află în staţiunea Mamaia, în zona hotelului Jupiter-Junona.
 
Reamintim că Bueno Comp SRL solicitase, la începutul linii septembrie, de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, acordul de mediu pentru supraetajarea cu 20% din suprafaţa desfăşurată, conform Legii nr. 50/1991, a hotelului Bueno din staţiunea Mamaia. Mai exact, cei doi investitori au cerut acordul APM Constanţa pentru „Modificarea proiectului autorizat cu AC nr. 843 / 11.06.2014 (supraetajare cu un nivel imobil existent P + 2E + supantă la parter - hotel Bueno cu spaţii de cazare) şi a proiectului autorizat cu AC nr. 1172/29.07.2014 (extindere imobil P + 3e + supantă la parter - hotel cu un corp P + 3e cu funcţiunea de hotel) prin supraetajare cu 20% din suprafaţa desfăşurată conform Legii nr 50/1991“.
 
Scopul obiectului de investiţii este „mărirea numărului de camere de cazare“, se precizează în memoriul depus la APM Constanţa. Suprafaţa terenului pe care este amplasat hotelul Bueno este de 481 mp.
 
De asemenea, amintim că Bueno Comp SRL a obţinut pe 31.03.2016 Certificatul de urbanism nr. 1043, cu obiectul „Modificarea proiectului autorizat cu AC nr. 843 / 11.06.2014 (supraetajare cu un nivel imobil existent P + 2E + supantă la parter - hotel Bueno cu spaţii de cazare) şi proiect autorizat cu AC nr. 1172 / 29.07.2014 (extindere imobil P + 3e + supantă la parter - hotel cu un corp P + 3e cu funcţiunea de hotel) prin supraetajare cu 20% din suprafaţa desfăşurată, conform Legii nr 50/1991“.
 
În ceea ce priveşte locurile de parcare, beneficiarii susţin că deja există, în spatele hotelului Bueno, o parcare de nouă locuri, iar în zona hotelului Jupiter mai există 30 de locuri, care vor fi folosite (prin contract de închiriere încheiat cu SC Complex Palas Pelican SA) tot de cei cazaţi la hotelul Bueno.

Despre Bueno Comp SRL

Înmatriculată în anul 2002, Bueno Comp SRL are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 55. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Asociaţii societăţii, care deţin câte 50% din capitalul social, sunt Stelian Bucovală şi Enache Bucovală. Tot ei sunt şi administratorii societăţii, care se ocupă de „restaurante“. În anul 2014, societatea cu 78 de angajaţi a declarat o cifră de afaceri de 3.466.697 de lei şi un profit net de zero lei.
 
Enache Bucovală mai este asociat şi în Excalibur Media SRL (radiată). La rândul său, Stelian Bucovală este asociat în Agro Florex SRL, ZAG SRL, dar şi în Excalibur Media SRL (radiată) şi Buconi International SRL (radiată). În această primăvară, Enache şi Stelian Bucovală au demarat şi lucrările pentru construcţia unui bloc chiar lângă Palatul de Justiţie. Pentru început, ţinând cont de zona istorică în care este situat terenul, specialiştii Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa au început săpăturile, unde au descoperit acolo mai multe vestigii.

Citeşte şi

Supraetajarea hotelului Bueno, deţinut de Stelian şi Enache Bucovală, la mâna APM Constanţa
 
Descoperire istorică în buricul Constanţei! Probleme pentru proprietarii restaurantului Bueno? (galerie foto)
 

Undă verde pentru supraetajarea hotelului Bueno din Mamaia
  
Unitatea de cazare se extinde Undă verde din partea Primăriei Constanţa pentru Hotelul Bueno

 
Încă un spaţiu verde din Constanţa înghiţit de construcţii. Familia Bucovală vrea o investiţie complexă lângă Palatul de Justiţie
 
Ce vor spune constănţenii? Consultare pentru PUD-ul iniţiat de patronii de la Bueno. Vor un bloc lângă Palatul de Justiţie!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Undă verde pentru supraetajarea hotelului Bueno din Mamaia

01 Apr 2016 2408

Unitatea de cazare se extinde Undă verde din partea Primăriei Constanţa pentru Hotelul Bueno

01 Aug 2014 3229

Hotelul Bueno din Mamaia se extinde

07 Jun 2014 3334