Licitaţie publică pentru valorificarea bunurilor societăţii Tomis Guard Security SRL

Lichidatorul judiciar Anca Stănăşel anunţă organizarea unei proceduri publice pentru valorificarea bunurilor societăţii Tomis Guard Security SRL.
 
Licitaţia publică cu strigare va avea loc pe data de 2.02.2018, ora 12.00. Participanţii la licitaţie vor putea achiziţiona un autoturism Dacia Logan, preţ de pornire 3.014 lei, fără TVA, un autoturism Opel Astra, preţ de pornire 9.829 de lei, şi un autoturism Hyundai Tucson, preţ de pornire 15.711 lei.
 
Caietele de sarcini sunt disponibile la sediul lichidatorului judiciar Anca Stănaşel, situat în Constanţa, strada Sabinelor nr. 37A.

Tomis Guard Security SRL, în datele Registrului Comerţului 

Societatea a fost înregistrată în anul 2014 şi are sediul social în Năvodari. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Tomis Guard Security SRL este controlată de Liliana-Rodica Sîrbu, născută pe 15.12.1970, în Galaţi, şi Mircea-Daniel Sîrbu, născut pe 17.09.1969, în Bucureşti, fiecare cu 50% din capitalul social. Stănăşel Anca (fostă Frăţilă) CII este lichidator judiciar.
 
Tomis Guard Security SRL desfăşoară activităţi de protecţie şi gardă. Activităţile secundare constau în: dezvoltare (promovare) imobiliară, lucrări de construcţie a drumurilor şi a autostrăzilor, construcţii hidrotehnice, lucrări de construcţie a altor proiecte inginereşti n.c.a, lucrări de demolare a construcţiilor, lucrări de pregătire a terenului, lucrări de foraj şi sondaj pentru construcţii, lucrări de instalaţii electrice, lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat, alte lucrări de instalaţii pentru construcţii, lucrări de ipsoserie, lucrări de tâmplărie şi dulgherie, lucrări de pardosire şi placare a pereţilor, lucrări de vopsitorie, zugrăveli şi montări de geamuri, alte lucrări de finisare, lucrări de învelitori, şarpante şi terase la construcţii, alte lucrări speciale de construcţii n.c.a., comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi aş echipamentelor sanitare, comerţ cu ridicata al echipamentelor şi al furniturilor de fierărie pentru instalaţii sanitare şi de încălzire, activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, activităţi fotografice, activităţi de servicii privind sistemele de securizare, alte forme de învăţământ.
 
În anul fiscal 214, firma cu 56 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 222.151 de lei şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, firma cu 56 de salariaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 603.926 de lei şi un profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 a firmei este următoarea: 21 de salariaţi, o cifră de afaceri de 265.981 de lei şi un profit de zero lei.
 
Citeşte şi:
 
S-a cooptat un nou asociat Schimbări în societatea Tomis Guard Security SRL
 
Un nou administrator la societatea Tomis Protect - Pază şi Protecţie! Conducerea a fost preluată de Rodica Sîrbu
 

Comitetul creditorilor debitoarei SC Tomis Guard SRL, convocat de lichidatorul judiciar
 
Creditorii Tomis Guard SRL caută o societate pentru inventarierea documentelor din arhiva debitoarei 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitaţie publică pentru valorificarea a trei automobile din patrimoniul firmei Tomis Guard Security SRL

16 Jul 2018 2001

Un nou administrator la societatea Tomis Protect - Pază şi Protecţie! Conducerea a fost preluată de Rodica Sîrbu

22 Sep 2016 2518

S-a cooptat un nou asociat Schimbări în societatea Tomis Guard Security SRL

22 Aug 2015 1981