Mai mulţi investitori doresc introducerea în intravilan a unui teren din Năvodari. Ce vor să construiască (document)


Loredana Ionescu, Nicuşor Matei şi Cristina Matei au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului un memoriu de prezentare necesar în elaborarea PUZ-ului pentru introducere teren din extravilan în intravilan în vederea realizării zonei de servicii, comerţ şi locuire.


Terenul studiat face parte din extravilanul oraşului Năvodari şi aparţine persoanelor fizice/juridice. Amplasamentul studiat în suprafaţă de 21.319 mp se află la limita cu intravilanul oraşului Năvodari - zona Legmas.
Obiectul documentaţiei îl reprezintă elaborarea unui PUZ pentru introducere teren din extravilan în intravilan, pentru realizare zonă de servicii, comerţ şi locuire, pentru terenul delimitat de bulevardul Năvodari la est, teren proprietate persoane fizice/juridice la sud şi nord, drum de exploatare la vest, Năvodari, judeţul Constanţa, ce urmăreşte reglementarea urbanistică a terenului, prin corelare cu tendinţele dezvoltării zonei şi cu solicitările beneficiarilor/proprietarilor.


Amplasamentul pentru care se propune realizarea PUZ-ului este format din două loturi, cu acces la un drum interior cu o lăţime de 12 m care face legătura între bulevardul Năvodari şi drumul de exploatare dinspre vest. Zona este de interes, fiind situată la limită cu intravilanul, în continuă dezvoltare, cuprinzând terenuri proprietăţi private ce urmează a fi mobilate cu diferite clădiri noi, moderne, care vor satisface nevoile locuitorilor. Regimul de înălţime propus pentru terenul care a generat PUZ este maximum S/D+P+4E.






 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședința CLM Constanța Aprobarea PUZ-ului pentru teritoriul delimitat de bd. Alexandru Lăpuşneanu, str. Farului și str. Salcâmilor. pe ordinea de zi (DOCUMENT)

24 Apr 2024 275

Consiliul Local Constanța votează PUZ-ul pentru construirea parcării supraetajate de la Casa de Cultură (DOCUMENT)

22 Apr 2024 691

Raportul informării și consultării publicului Pro și contra edificării unei clinici medicale în municipiul Constanța, investiția Cardiozone Med! (DOCUMENTE)

19 Apr 2024 845

Bella Licca International SRL elaborează PUZ pentru o investiție în județul Constanța

19 Apr 2024 340

Firma, obligată de Municipalitate să elaboreze un PUZ Karelly Wash SRL vrea să construiască două blocuri în municipiul Constanța

18 Apr 2024 643

„Nu s-a produs nicio expropriere faptică“ Tribunalul Constanța explică de ce a menținut PUZ pentru documentația de urbanism din Cartierul Compozitorilor (MOTIVARE)

15 Apr 2024 533

Curtea de Apel Constanța anulează definitiv PUZ-ul afaceristului George Secărea pentru terenurile din strada Belvedere, din oraș! (MINUTA)

12 Apr 2024 1373

Consultare publică Se dorește modificarea HCL nr. 261/2014 privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal inițiat de Poliplast Conf SRL (DOCUMENT)

11 Apr 2024 380

Un imobil de pe strada Rubinului, supraetajat cu trei nivele Jones Lake Building SRL, obligată de Primăria Constanța să elaboreze un PUZ

05 Apr 2024 679

PUZ-ul pentru documentația de urbanism în Cartierul Compozitorilor a ajuns pe masa Curții de Apel Constanța!

04 Apr 2024 632

Trei, Doamne, și toate trei PUZ-ul final pentru parcarea de la Casa de Cultură, pe masa Comisiei de Urbanism a municipiului Constanța!

02 Apr 2024 1111

Regimul de înălțime pentru PUZ Constanța-Cumpăna, dezbătut la Curtea Supremă! Judecătorii de la Curtea de Apel au declinat dosarul (MINUTA)

31 Mar 2024 626

Demers, depus la APM Constanța Tomis Estate SRL vrea să modifice PUZ-ul pentru partea de nord și de sud a Lacului Tatlageac (DOCUMENT)

30 Mar 2024 845

Terenurile afaceristului Secărea Verdict în așteptare pentru PUZ-ul din strada Belvedere, Constanța! Curtea de Apel amână pronunțarea

29 Mar 2024 600

APM Constanța Cine va construi un salon de evenimente festive la Hârșova?

28 Mar 2024 599