Marincom SRL modifică imobilul de pe bulevardul Tomis, din Constanța

  • Primăria municipiului Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Marincom SRL
  • Conform datelor furnizate de confidas.ro, societatea a fost înființată în anul 1991
 
Primăria municipiului Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Marincom SRL, care dorește o investiție pe bulevardul Tomis, nr. 43.
 
Prin CU 3866 din data de 16 decembrie, societatea dorește să modifice în interior și exterior corpul existent parter C1 (spațiu comercial), să îl etajeze și să creeze subsol. De asemenea, se va proceda la schimbarea destinației la etajele superioare în locuințe colective, rezultând un imobil S+P+2E+M. Documentul este valabil 24 de luni.
 
Conform datelor furnizate de confidas.ro, societatea a fost înființată în anul 1991, cu sediul social pe bulevardul Tomis, nr. 211. Asociați în firmă sunt Maria Popa, cu 80,09% și Ștefan Marin, asociat cu 19,91%. Maria Popa este administratorul firmei. Ștefan Marin mai este asociat în firmele Marincom Company SRL și Alex Trading LTD SRL, iar Maria Popa mai este în societatea Marincom Company SRL.
 
Totodată, societatea în cauză are puncte de lucru pe strad Diamant din Eforie Nord, pe strada Trandafirilor din Băneasa și două puncte de lucru pe bulevardul Tomis, la nr. 30, respectiv nr. 43. În 2020, firma a raportat 1 salariat, la o cifră de afaceri de 385.309 lei, cu un profit de 12.619 lei.
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

O firmă înființată în 2021 dorește să ridice două blocuri de 12 etaje în Mamaia
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un imobil de pe bulevardul Tomis din Constanța, modificat de Marincom Company SRL

18 Feb 2024 678