Marta Bacolux SRL amenajează piscină la Eforie

  • Constanța și Marian Băzăvan de la Marta Bacolux SRL au primit undă verde pentru amenajarea de piscine la Eforie
 
Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru societatea Marta Bacolux SRL, cu privire la amenajarea unei piscine în Eforie.
 
APM a decis că „nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Amenajare piscine, amenajare parcare și împrejmuire teren”, propus a fi amplasat în judeţul Constanţa, orașul Eforie, localitatea Eforie-Nord, str. 23 August, nr.8.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 9.00-13.30, vineri, intre orele 9-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 17.12.2021.
 
Despre Marta Bacolux SRL
 
Societatea are sediul social în Craiova, județul Dolj, pe Calea Severinului. Firma este înființată în anul 2003. Constanța și Marian Băzăvan sunt cei doi asociați, care deține 50% din capitalul social. Ei sunt și administratorii firmei care se ocupă de „Hoteluri și alte facilități de cazare similare”, conform codului CAEN. În anul 2020, societatea a raportat 98 de angajați, la o cifră de afaceri de 11.958.997 lei, cu un profit de 1.536.083 lei.
 
Potrivit Confidas.ro, Constanța Băzăvan este asociat și în Restaurant Bacolux SRL, în timp ce Marian Băzăvan este administrator la Bacolux SRL și la Bacolux Intercom SRL, cât și asociat la Restaurant Bacolux SRL. Compania a încheiat 29 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.176.950,95 lei.
 
 

Au următoarele puncte de lucru: Complex Hotelier Afrodita, localitatea Băile Herculane, județul Caraș-Severin, Loc. Pecinișca, județul Caraș-Severin, zona B, Localitatea Topleț, județul Caraș-Severin – teren intravilan și pe strada 23 August nr. 6, la Eforie Nord, județul Constanța.
 
PRECIZĂRI:

         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Primăria Eforie trebuie să efectueze studiu arheologic pentru elaborarea Planului Urbanistic General


A fost emisă autorizația de mediu pentru Grand Protan SRL, din Eforie. Se va ocupa de colectarea deșeurilor nepericuloase
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.