Maurer Residence Constanța Acum este mult mai ușor să ai locuința mult visată


Achiziționarea unei locuințe noi poate fi un proces de durată, deoarece aceasta trebuie să îndeplinească toate criteriile pe care ni le dorim și vrem să ne asigurăm că facem alegerea potrivită. O locuință trebuie să fie spațioasă, confortabilă și să aibă prețul cu care ne putem încadra în bugetul propriu. Puțini au posibilitatea să achite locuința integral, încă de la început, așa că aleg soluția de plata în rate. Însă ce te faci când nu vrei ca plata să se întindă pe o perioadă foarte lungă? 
 
Maurer Residence Constanța vine cu soluția. Complexul de la malul mării împlinește 2 ani de la deschiderea porților, iar cu această ocazie lansează produsul: “Rate la dezvoltator pe 7 ani”! Este o soluție ideală pentru cei care vor să grăbească procesul de achiziție sau care nu își doresc să lucreze cu instituțiile bancare. Programul “Rate la dezvoltator pe 7 ani” te ajută să îți planifici timpul și resursele pentru ceea ce este cu adevărat important - familia ta. Ce alte beneficii te așteaptă? 

- Flexibilitate: Avans 20%
- Fără costuri suplimentare (dobândă 0) 
- Fără drumuri la bancă 
- Accesibil doar cu buletinul 




Maurer Residence Constanța este un proiect ce face parte din familia Maurer Imobiliare. Este un complex modern, în partea de nord a orașului, în care comunitatea crește de la an la an. Ansamblul rezidențial Maurer Residence Constanța se diferențiază prin dezvoltarea beneficiilor pe care le aduc în permanentă clienților: 

- Locuri de joacă pentru copii 

- Locuri de parcare pentru fiecare apartament (subterane și supraterane) 
- Peste 30% spații verzi 
- Apartamente construite la standarde înalte 


Pentru a afla mai multe despre acest ansamblu și produsul “Rate la dezvoltator pe 7 ani”, oamenii ce fac parte din proiectul Maurer Residence Constanța te așteaptă la sediul complexului, ce se află pe Str. Milano, nr. 21, Constanța sau poți suna la 0728.111.777.




 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atmosferă caldă, presărată cu multă voie bună şi distracţie Primul Crăciun în familie, în comunitatea Maurer Residence Constanţa (galerie foto)

16 Dec 2019 3617

„Le suntem recunoscători celor care au ales să scrie alături de noi povestea noastră“ În cei 13 ani de existență, Maurer Imobiliare a vândut peste 7.000 de locuințe (video)

27 Jul 2019 3028

Acum ai și mai multe motive să îți achiziționezi a doua locuință

13 Feb 2019 3342

Prețuri avantajoase, surprize și noutăți Două showroom-uri, deschise de Maurer Residence Constanța (galerie foto)

04 Dec 2018 4229

Ce pregătește Maurer Residence Constanța clienților săi

18 Oct 2018 4966

Starea de bine de acasă prinde contur la Constanța! Interviu cu Daniela Pătrașcu, administratorul Maurer Residence Constanța

01 Aug 2018 6257

Maurer Residence Constanța este o oportunitate serioasă pentru constănțenii care își doresc un spațiu liniștit și gândit cu profesionalism pe care să îl poată numi „acasă“

06 Mar 2018 9132