Mela Panait îşi extinde domeniul imobiliar Nouă apartamente „preţioase“, pe strada Perlei din ConstanţaMela Panait şi soţia sa, Aurora, îşi extind afacerile imobiliare. După ce anul trecut obţinea certificat de urbanism pentru construirea unui imobil P+1E+2Ep cu destinaţia de locuinţe colective şi pentru amenajare parcare şi împrejmuire teren pe strada Perlei (str. E) nr. 5, ieri, omul de afaceri a obţinut un nou document pentru investiţia de la această adresă. Este vorba despre autorizaţia de construire, act care aduce însă şi o serie de modificări.
 
Documentul eliberat ieri de municipalitate prevede modificarea proiectului aprobat conform AC 2136/25.11.2015 „Construire imobil P+1-2EP - locuinţe colective - 9 apartamente, amenajare parcare, împrejmuire teren“ în curs de execuţie prin supraetajare cu 20% din suprafaţă construită desfăşurată a imobilului, refaţadizare şi realizare pergole la terasele circulabile de la etajele 2 şi 3, conform art. 2, alin. 4 lit. a^1 - Legea 50/1991, cu modificările şi completările ulterioare. De altfel, aceste modificări de supraetajare sunt deja un „sport local“, aproape că nu există investitor care să nu recurgă la această permisiune prevăzută de lege.
 
Astfel, Mela Panait se va învecina, pe strada Perlei, cu imobilul construit de fostul candidat din 2012 pentru Consiliul Judeţean Constanţa, Petrică Albu, şi de patronul magazinului de mobilă Ruana, Nicolae Cristian Nicola, care vor avea trei blocuri pe aceeaşi stradă, la numărul 11.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mela Panait vrea să aducă modificări la Hotel Scala, din Constanța

15 Sep 2021 947