Mela Panait vrea să aducă modificări la Hotel Scala, din Constanța

  • Darmel Tour 2002 SRL, prin Mela Panait a obținut un Certificat de Urbanism pentru o investiție pe bulevardul Mamaia
  • Este vorba de Hotel Scala, la care investitorul vrea să facă modificări
  • Primăria Constanța a spus că nu respectă destinația de parcare aferentă imobilului
  • Este necesar elaborarea unui PUZ
 
Darmel Tour 2002 SRL, prin Mela Panait a obținut un Certificat de Urbanism pentru o investiție pe bulevardul Mamaia, însă municipalitatea a venit cu câteva precizări.
 
Prin CU 2730, din 13 septembrie 2021, Darmel Tour 2002 SRL, prin Mela Panait, dorește să vină cu o investiție pe bulevardul Mamaia, nr. 284A, unde este amplasat Hotel Scala.
 
Conform documentului, investitorul dorește schimbarea destinației din parcare în alimentație publică și amenajare terasă prin construire copertină necirculabilă și construire balustradă de sticlă. „Nu respectă destinația de parcare aferentă imobilului cu nr. cad 200999. Este necesară elaborarea și aprobarea unei documentații de urbanism de tip Plan Urbanistic Zonal”, a fost răspunsul municipalității.


 
Darmel Tour 2002 SRL, în datele Registrului Comerțului
 
Firma a fost înființată în anul 2002, cu sediul social pe bulevardul Mamaia, nr. 284A. Asociați, cu 50% cotă participare, sunt Mela Panait și Stere Darlaiani. Cei doi au și calitate de administrator în societate. În anul 2020, a fost raportat un singur angajat, la o cifră de afaceri de 439.769 lei, cu un profit de 149.592 lei.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și:

De la gaz la hotel Scala (document)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mela Panait îşi extinde domeniul imobiliar Nouă apartamente „preţioase“, pe strada Perlei din Constanţa

17 May 2016 3601