Imobiliare

Metalurgiei Park Residence Primul parc rezidential din Romania

Metalurgiei Park Residence anunta darea in folosinta a primelor 2000 unitati locative din cadrul proiectelor si finalizarea lucrarilor la retelele edilitare cu acces din Str Drumul Binelui.
De asemenea s-au pus in vanzare si primele spatii comerciale Clasa A aflate la parterul blocurilor, ale caror preturi se situeaza in jurul sumei de 1600 e/mp.

Din totalul de aproximativ 5000 de apartamente destinate Fazei I a proiectului imobiliar, au fost finalizate si date in folosinta 2000 de apartamente si estimam ca, pana la finalul anului, vor mai fi date din folosinta aproximativ 1000 de apartamente.
Sunt incepute deja si lucrarile de constructie pe aliniamentul strazii Drumul Jilavei pentru un numar de 3000 apartamente, cu acces rapid catre statia de metrou Aparatorii Patriei.

Metalurgiei Park Residence in cifre:

- Preturile apartamentelor puse in vanzare in cadrul proiectului incep de la circa 800 de euro/mp util cu TVA de 5% inclus, iar costul unui loc de parcare este de 1.500 de euro plus TVA 20%.

- Aproximativ 60% dintre apartamentele puse in vanzare au fost creditate prin programul Prima Casa. Un alt segment important de cumparatori, il reprezinta persoanele sau companiile interesate de o investitie imobiliara in vederea inchirierii;

- Faza I se deruleaza pe aproximativ 25 ha si cuprinde un numar de 15 ansambluri rezidentiale cu o gama foarte variata de apartamente si cu o mare diversitate a compartimentarilor interioare;

- Dintre clientii Metalurgiei Park Residence putem enumera: tanara sau tanarul angajat, familiile nou casatorite, avand o varsta de pana la 35-40 de ani, fiind de regula angajat al corporatiilor din Romania, interesat mai ales de un apartament nou cu 2 sau 3 camere, aflat intr-o zona rezidentiala moderna, populata cu acces facil catre scoli, gradinite, precum si cu acces rapid catre marile centre comerciale din imediata apropiere: Carrefour, Auchan, Lidl, Hornbach, Selgros, Metro, Jumbo si cu o foarte buna pozitionare din punctul de vedere al accesului la mijloacele de transport in comun, mai ales metrou;

Proiectul a fost desemnat in anul 2016 drept ,,cel mai ambitios proiect imobiliar din Romania”de catre Imobiliare.ro si Clubul profesionistilor in Imobiliare.
  
Metalurgiei Park Residence este concept al Sudrezidential.ro, care detine toate drepturile de proprietate intelectuala si care deruleaza in exclusivitate activitate de vanzare si promovare a proiectului imobiliar.
Sud Rezidential, impreuna cu Diviza financiara Credit24h.ro si Adiru.ro - Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania – Urbanis,sustine si promoveaza primul parc rezidential din Romania Metalurgiei Park Residence.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

METALURGIEI PARK RESIDENCE Primul Parc Rezidential din Romania

17 Nov 2015 1298

Mazăre promite să nu distrugă Parcul Tăbăcărie prin construcţii

29 Aug 2014 1937

Parcul Tăbăcărie, distrus pentru construcţia de blocuri? Din ce în ce mai mulţi constănţeni au această temere

28 Aug 2014 12031

De ce are nevoie Contanța de Parcul Tăbăcărie „Această oază de verde este plămânul orașului”

27 Aug 2014 1060

"Ce copilărie o să avem? Ne distrugeți toate locurile de plimbare și de joacă... " Va fi distrus Parcul Tăbăcărie, sau mai mult de atât?

25 Aug 2014 1380

Primăria Constanța va distruge Parcul Tăbăcărie pentru construcția unui complex rezidențial?

20 Aug 2014 25995