Ministerul Afacerilor Interne investește în Complexul Meridian din Mamaia!

  • MAI investește pe bulevardul Mamaia nr. 336A, unde se află Complex Meridian
  • Vor fi efectuare lucrări de modernizare
 
Ministerul Afacerilor Interne – Direcția Asigurare Logistică Integrată a obținut de la Primăria Constanța un Certificat de Urbanism pentru o investiția în stațiunea Mamaia.
 
Mai precis, prin CU 165 din data de 24 februarie 2022, MAI prin Florin Nicolae Bunghiuz dorește să implementeze un proiect pe bulevardul Mamaia nr. 336A, unde se află Complex Meridian. Se dorește astfel „Creșterea eficienței energetice și lucrări de modernizare la Centrul de pregătire și refacere/recuperare a capacității de muncă, Meridian – Stațiunea Mamaia, județul Constanța”. Documentul este valabil 12 luni.
 
Amintim că în 2020, Direcția Asigurare Logistică Integrată din cadrul Ministerului Afacerilor Interne a organizat o licitație publică pentru atribuirea unui contract necesar achiziției de lucrări de reparații ale platformelor și scărilor exterioare la Centrul de Pregătire și refacere/recuperare a capacității de muncă Meridian, stațiunea Mamaia, județul Constanța.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Reparații la Hotelul Meridian din Mamaia. Licitația, organizată de o direcție din subordinea Ministerului Afacerilor Interne (document)


 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.