Modificare de proiect. Cine a hotărât să supraetajeze până la 8 etaje blocul ridicat în Mamaia Nord

Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de Wave House SRL, Gas Port Oil SRL și Gazzo Premium SRL.

Mediul a decis că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul: „MODIFICARE PROIECT IN CURS DE EXECUTIE AUTORIZAT CU AC 111/25.03.2022 PRIN SUPRAETAJARE CU UN NIVEL IN LIMITA A 20% DIN SUPRAFATA DESFASURATA CF.LEGII 50/1991 SI REALIZARE DE SPATII TEHNICE REZULTAND IMOBIL D+P+8E+SPATII TEHNICE, CU RESTAURANT SI PARCARE”, propus a fi amplasat in oras Navodari, zona Mamaia Nord, str.D8, nr.2, jud.Constanta.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din mun. Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 30.11.2022


Wave House SRL, în datele Registrului Comerțului 


Înființată în anul 2013, societatea are sediul social în Năvodari. Wave House SRL este controlată de Mihaela Vica Popescu, cu 10% din capitalul social, și Cristian Ștefan Popescu, cu 90% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de intermedieri în comerțul specializat în vânzarea produselor cu caracter specific, este Mihaela Vica Popescu. Cristian Ștefna Popescu mai este în firmele Basic Management SRL, Beauty Wave Spa SRL, Wave Panoramis SRL. Mihaela Vica Popescu mai este în Agimob Smart Năvodari SRL, Beauty Wave Spa SRL, Dreamwave Land SRL și Miha Cryo Slim Center SRL. Wave House SRL este asociată în Wave Panoramis SRL.
 

Despre Gazzo Premium SRL

 
Societatea a fost înființată în 1993, cu sediul în municipiul Constanța, pe strada St. Mihăileanu. Asociat unic este Sterică Paris, iar administrator sunt Costică Grosu și Sterică Paris. Pe Costică Grosu îl regăsim și în firmele Dolceria Ditaly SRL, Gazzo Energy SRL, Gazzo Logistic SRL. Sterică Paris mai este în firmele Fabri Gaz SRL, Gas Port Oil SRL, Grancafe Espresso SRL, Natura Gas SRL și Panoramis Café SRL.
 

Despre Gas Port Oil SRL


 
Societatea a fost înființată în 2014, cu sediul în municipiul Constanța, pe strada St. Mihăileanu. Asociați cu câte 50% sunt Sterică Paris și Dan Mihalache. Administrator este Sterică Paris. Dan Mihalache mai este asociat la Panoramis Café SRL.
 

PRECIZĂRI:

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Modificări în firma Wave House SRL, societate care ridică un bloc de șapte etaje în Mamaia

19 Apr 2022 1167

Ce răspuns au primit investitorii care ridică un bloc de șapte etaje în Mamaia

24 Feb 2022 1601

Ce se construiește Bloc de șapte etaje în Mamaia Nord. Investitori sunt trei firme sonore din Constanța

17 Jan 2022 6095

Wave House SRL modifică hotelul din Mamaia Nord. Iată cine sunt investitorii

05 Aug 2020 1967

Imobil de șapte etaje, ridicat în Mamaia Nord. Cine este investitorul

10 May 2018 3335