Modificări la un local din Năvodari. Pizzeria va fi supraetajată (document)

Societatea Comercial Venetia SRL, din Năvodari, a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța memoriul de prezentare aferent proiectului „Modernizare grupuri sanitare existente și supraetajare spațiu comercial parter C2 (patiserie-pizzerie) cu un etaj“. În prezent, în orașul Năvodari, pe strada Mării, funcționează un imobil cu regim de înălțime P+1, ca un club pentru tineret, cu pizzerie și patiserie la parter.
 
În clădirea P+1, se desfășoară activități pentru tineri, audiții, jocuri mecanice și biliard, un bar pentru băuturi (amplasat la parter). Spațiile destinate cuprind câte un grup sanitar pe sexe pe fiecare etaj. Nu există grupuri sanitare sau vestiare pentru salariați.
 
Pentru susținerea afacerii, investitorul dorește să construiască o bucătărie la parter, care să deservească atât parterul, cât și etajul, dar și spații de vestiare și grup sanitar propriu pentru personal, spații de depozitare marfă și mobilier.
 
Clădirea va funcționa cu o bucătărie cu vestiar și grup sanitar pentru persoane, la parter, care va dispune de spații (5 frigidere) pentru depozitare produse alimentare pentru carne, pește, legume, lactate, ouă, dulciuri. Acestea vor fi procesate în bucătăria nou creată la parter (în locul pizzeriei) și vor fi distribuite de chelneri în sala de la parter și de la etaj. La parter va funcționa o sală cu bar pentru 30 de locuri, ia la etaj - o sală pentru 44 de locuri la mese.
 
Comercial Venetia SRL a luat ființă în 1992, cu sediul social în orașul Năvodari, județul Constanța. Capitalul social al firmei este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părți sociale, a căror valoare este de 10 lei fiecare. Asociații firmei sunt Gheorghe Goga și Iancu Goga, fiecare cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 50 de procente. Ambii au și calitate de administratori. Activitatea principală a societății este „restaurante”.
 
În anul 2015, firma a avut 6 salariați, la un profit de 91.896 lei, cu o cifră de afaceri de 547.980 lei. Pentru anul 2016, firma a avut 7 salariați, la un profit de 214.168 lei, iar cifra de afaceri a fost de 719.503 lei. În anul 2017, firma a avut 8 salariați, cu o cifră de afaceri de 761.680 lei, iar profitul a fost de 145.209 lei.
 
În secțiunea „Documente” puteți vizualiza memorandumul depus la APM Constanța.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.