Nicolae Duşu de la DDN Global SRL continuă investiţia pe strada Barbu Ştefănescu Delavrancea. Două blocuri de nouă şi şase etaje

Pe data de 23 ianuarie 2017, Primăria Constanţa a emis Autorizaţia de construire nr. 42 pentru societatea DDN Global SRL. Potrivit actului, pe strada Barbu Ştefănescu Delavrancea nr. 14 va fi ridicat un ansamblu rezidenţial
 
Autorizaţia de construire nr. 42 constă în următoarele: „Construire imobil tronson C cu regim de înălţime S+P+8-9e+Nt - locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter, construire imobil tronson D cu regim de înălţime S+P+4-6e+Nt - locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter, construire imobil tronson E cu regim de înălţime parter - spaţiu comercial amenajări exterioare în incintă şi împrejmuire teren“.
 
Anul trecut, în luna februarie, DDN Global SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul proiectului „Ansamblu rezidenţial cu spaţii comerciale la parter“, investiţie realizată pe strada Barbu Ştefănescu Delavrancea nr. 14. Investitorul propune construirea unui ansamblu rezidenţial format din două tronsoane de blocuri cu apartamente de locuit la etaje şi spaţii comerciale la parter (tronson C şi tronson D) şi un corp parter cu destinaţia de spaţiu comercial (tronson E).
 
Terenul studiat se află în municipiul Constanţa, este amplasat pe strada Barbu Şt. Delavrancea nr. 14 şi strada Salcâmilor nr. 11, are număr cadastral 238410, înscris în Cartea Funciară nr. 238410 a localităţii Constanţa. Suprafaţa terenului este de 4.135 mp. Terenul este format din alipirea unui teren intravilan situat pe strada Barbu Ştefănescu Delavrancea nr. 14, în suprafaţă de 3.328,99 mp, conform actelor, cu nr. cadastral 234450, înscris în Cartea Funciară nr. 234450 a localităţii Constanţa, pe care se află două construcţii - C2, cu o suprafaţă construită de 208 mp, şi C3, cu o suprafaţă construită de 186 mp -, şi a unui teren intravilan situat pe strada Salcâmilor nr. 11, în suprafaţă de 783,67 mp, din acte, înscris în Cartea Funciară nr. 221070 a localităţii Constanţa.
 
Între proprietarii acestui teren şi SC DDN Global SRL s-a încheiat contractul de comodat nr. 379/19.06.2013, în vederea realizării unei investiţii imobiliare în sensul realizării de lucrări de demolare, construire, amenajare, modificare, întreţinere conform autorizaţiei de construire, desfiinţare, ce urmează a fi obţinută de comodanţi sau de comodatar. Terenul are formă neregulată şi este orientat cu latura de nord-est paralelă cu strada Salcâmilor şi cu latura de sud paralelă cu strada Barbu Delavrancea.

Două tronsoane şi un corp parter 

Din punct de vedere urbanistic, terenul a fost reglementat prin PUZ - zona delimitată de strada Salcâmilor, strada Barbu Delavrancea, proprietăţi private şi bulevardul Alexandru Lăpuşneanu -, aprobat prin HCLM Constanţa nr. 219/13.10.2015. Terenul este inclus în zona ZRLS din acest PUZ. A fost obţinut Certificatul de urbanism nr. 2974/05.10.2016 în scopul obţinerii autorizaţiei de construire pentru: construire imobil tronson C cu regim de înălţime s+P+8-9e+Nt - locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter; construire imobil tronson D cu regim de înălţime S+P+4-6e+Nt - locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter; construire imobil tronson E cu regim de înălţime parter - spaţiu comercial; - amenajări exterioare în incintă, împrejmuire.
 
Ansamblul propus va fi format din două tronsoane şi un corp parter, care vor funcţiona integrat. Tronsonul C va fi amplasat în zona centrală a terenului, alipit la nord-est de tronsonul D şi la nord-vest de tronsonul E şi va fi orientat cu latura sud-estică paralel cu hotarul sud-estic la o distanţă de minimum şase metri la nivelul parterului. Tronsonul va avea o scară, pe fiecare etaj curent (1-8) vor fi câte patru apartamente de două camere, iar la etajul 9 vor fi două apartamente de două camere şi două garsoniere (în total, 36 locuinţe: 34 de apartamente cu două camere + două garsoniere). La parter, în afara spaţiului destinat accesului locatarilor, va fi o porţiune din spaţiul comercial, care va fi compus din parterul tronsonului C, parterul tronsonului D şi tronsonul E.
 
La subsol vor fi spaţii tehnice şi adăpostul de protecţie civilă. Construcţia va fi dotată cu două ascensoare. Tronsonul D va fi amplasat în zona nord-estică a terenului, alipit la sud-vest de tronsonul C şi la sud-vest de tronsonul E şi va fi orientat cu latura sud-estică paralel cu hotarul sud-estic, la o distanţă de minimum şase metri la nivelul parterului. Tronsonul va avea o scară, pe fiecare etaj curent (1-4) vor fi câte şase apartamente (două de trei camere, unul de două camere şi trei garsoniere, la etajul 5 vor fi un apartament de trei camere şi o garsonieră, iar la etajul 6 va fi un apartament de două camere şi o garsonieră (în total, 28 de locuinţe: nouă apartamente cu trei camere + cinci cu două camere + 14 garsoniere).
 
La parter, în afara spaţiului destinat accesului locatarilor, va fi o porţiune din spaţiul comercial, care va fi compus din parterul tronsonului C, parterul tronsonului D şi tronsonul E. La subsol vor fi spaţii tehnice şi adăpostul de protecţie civilă. Construcţia va fi dotată cu două ascensoare. Tronsonul E va fi amplasat în zona centrală a terenului, alipit la sud-vest de tronsonul C şi la nord-est de tronsonul D şi va fi orientat cu latura nord-vestică paralel cu hotarul nord-vestic, la o distanţă de minimum şase metri. Tronsonul E va fi destinat spaţiului de vânzare din cadrul spaţiului comercial. Latura sud-vestică va fi la o distanţă de minimum trei metri de aliniamentul la Barbu Şt. Delavrancea.
 

Sunt prevăzute 65 de locuri de parcare în incintă. Spaţiile verzi necesare, conform HCJ Constanţa nr. 512/2013, sunt în suprafaţă de 1.373,39 mp. Viitorul complex va avea 64 de apartamente, din care 14 garsoniere, 41 de apartamente de două camere şi nouă apartamente de trei camere.

Despre DDN Global SRL 

Potrivit Registrului Comerţului, DDN Global SRL a fost înfiinţată în 2007 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social al firmei este de 4.458.800 de lei, integral vărsat, compus din 445.880 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociat unic al societăţii este Nicolae Duşu, născut pe 17.08.1955, în comuna Cogealac, funcţia de administrator fiind deţinută de Florin Tănase, născut pe 31.08.1971, în Constanţa.
 
Activitatea principală a societăţii este, conform codificării, „încheierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“. Printre activităţi secundare se numără: dezvoltare (promovare) imobiliară, lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, lucrări de construcţie a căilor ferate de suprafaţă şi subterane, construcţia de poduri şi tuneluri, lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide, lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii, lucrări de construcţie a altor proiecte inginereşti, lucrări de instalaţii electrice, lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat, alte lucrări de instalaţii pentru construcţii, lucrări de ipsoserie, lucrări de tâmplărie şi dulgherie, lucrări de pardosire şi placare a pereţilor, lucrări de vopsitorie, zugrăveli şi montări de geamuri, alte lucrări de finisare, alte lucrări speciale de construcţii, comerţ cu ridicata nespecializat, comerţ cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioşcurilor şi pieţelor, activităţi de servicii anexe pentru transporturi terestre, hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare, facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată, restaurante, baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor şi altele.

 
În anul fiscal 2014, firma DDN Global SRL, cu şapte salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 1.039.837 de lei şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, firma cu opt salariaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 1.092.459 de lei şi un profit de 365.539 de lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată în felul următor: opt salariaţi, o cifră de afaceri de 1.271.939 de lei şi un profit de 403.018 lei.

Citeşte şi:

Patrimoniul Euxin SA s-a divizat, pentru majorarea capitalului social al DDN Global SRL. Decizia, publicată în Monitorul Oficial

Cum va arăta ansamblul rezidenţial ridicat de DDN Global SRL pe strada Barbu Ştefănescu Delavrancea (document)

Investiţia imobiliară a DDN Global SRL de pe străzile Barbu Ştefănescu Delavrancea şi Salcâmilor, la mâna constănţenilor

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme din Constanța Decizii importante luate de afaceristul Nicolae Dușu. Modificările vizează DDN Global SRL

01 Sep 2023 1260

Acţionarii Euxin SA, întruniți în Adunare Generală Ordinară! Iată ce s-a hotărât

22 Jun 2023 906

Afaceri Constanța Dușu de la DDN Global SRL a aprobat cifrele pe anul 2022. Ce profit a avut?

21 Jun 2023 833

Dușu de la DDN Global SRL a obținut un nou document de la Primăria Constanța! Ce investiție este vizată

03 Apr 2023 2043

Nicolae Dușu de la DDN Global SRL a obținut o nouă autorizație de construire pentru investiția de pe strada B. Șt. Delavrancea 14

15 Dec 2022 1619

Autorizație de construire Niculae Dușu de la DDN Global continuă ridicarea blocurilor de 6 și 9 etaje de pe strada B. Șt. Delavrancea din Constanța

25 Oct 2022 1865

Decizii importante luate de constănțeanul Nicolae Duşu de la DDN Global SRL

07 Jul 2022 1483

Patrimoniul Euxin SA s-a divizat, pentru majorarea capitalului social al DDN Global SRL. Decizia, publicată în Monitorul Oficial

10 Jan 2018 2334

Cum va arăta ansamblul rezidenţial ridicat de DDN Global SRL pe strada Barbu Ştefănescu Delavrancea (document)

28 Feb 2017 5522

Investiţia imobiliară a DDN Global SRL de pe străzile Barbu Ştefănescu Delavrancea şi Salcâmilor, la mâna constănţenilor

21 Dec 2016 3761

Un complex imobiliar va prinde formă în cartierul Coiciu. Se vor ridica blocuri cu până la nouă etaje!

06 Oct 2016 3639

Se pregăteşte o nouă investiţie în cartierul Coiciu? Primăria a eliberat certificatul de urbanism

29 Sep 2016 3455

Confort Urban SRL şi SC DDN Global SRL amenajează două parcări noi în Constanţa (galerie foto)

30 Oct 2014 3684

Constanţa se îmbogăţeşte cu o nouă parcare. Vezi pe ce stradă!

11 Sep 2014 3657