Imobiliare

Notarul Steluţa Daniela Orban a iniţiat un PUZ pentru un bloc de nouă etaje vizavi de Euromaterna

Notarul Steluţa Daniela Orban, soţia afaceristului Lucian Orban, care deţine falimentarul ICIL SA Constanţa, a decis să ridice un bloc de nouă etaje pe strada Ştefăniţă Vodă.
 
Pe site-ul Primăriei Constanţa a fost publicat anunţul de intenţie privind elaborarea Planului Urbanistic Zonal pentru zona delimitata de strada Ştefăniţă Vodă, Unitatea Militară, terenuri proprietate publică şi privată, conform Avizului de oportunitate nr. 30559/26.02.2016. În această zonă urmează să fie ridicat un bloc de nouă etaje. Mai exact, imobilul va fi amplasat vizavi de spitalul privat Euromaterna.
 
Iniţiatorul PUZ-ului este notarul Steluţa Daniela Orban. Despre investitor se ştie că este soţia afaceristului Lucian Orban, care deţine falimentarul ICIL SA Constanţa.
 
Prin Planul Urbanistic Zonal se vor stabili „reglementări noi cu privire la regimul de construire, diversificarea funcţiunilor din zonă, înălţimea maximă admisă, coeficientul de utilizare a terenului, procentul de ocupare a terenului, retragerea clădirilor faţă de aliniament şi distanţele faţă de limitele laterale şi posterioare ale parcelelor“, se arată în argumentarea PUZ-ului.
 
Constănţenii sunt invitaţi să transmită observații și propuneri privind intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal în perioada 13 - 18 septembrie. Observaţiile sunt necesare în vederea stabilirii cerinţelor de elaborare şi vor fi transmise la adresa Primăriei municipiului Constanța, bulevardul Tomis nr. 51, etaj 1, Biroul Strategii Urbane.
 
Iată etapele preconizate pentru consultarea publicului până la aprobarea planului:
 
- între 13 şi 18 septembrie - etapa pregătitoare, anunţarea intenţiei de elaborare a PUZ-ului;
- între 3 şi 28 octombrie - etapa elaborării propunerilor, consultare documentaţie;
- 4 noiembrie - etapa comunicării rezultatelor.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce au solicitat constănţenii prezenţi la dezbaterea publică pentru PUZ-ul iniţiat de notarul Steluţa Orban (galerie foto)

22 Oct 2016 1419

Blocul de nouă etaje pe care notarul Steluţa Daniela Orban vrea să-l ridice pe Ştefăniţă Vodă, la mâna constănţenilor

05 Oct 2016 2665

Cabinet Notarial Bogdan Mihaela, Orban Steluta Daniela

04 Jul 2013 1909