Nova Property Development SRL, în fața unui nou acord de mediu pentru blocurile de 8 și 10 etaje, pe care vrea să le ridice în Constanța

  • Agenția pentru Protecția Mediului Constanța analizează asupra deciziei de emitere a Acordului de Mediu pentru proiectul: „Construire 2 imobile cu subsol comun C1(S+P+9-10) și C2(S+P7-8) cu funcțiunea de locuințe colective, împrejmuire, sistematizare pe verticală, amenajări peisagere și organizare de șantier”
  • Titularul proiectului imobiliar este Nova Property Development SRL
  • Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța din municipiul Constanța, strada Unirii nr. 23, județul Constanța, în termen de 10 zile de la data afişării anunţului
  • Amintim că Nova Property Development SRL a obținut două certificate de urbanism pentru investițiile pe care le realizează la Constanța
  • Asociați în firmă, cu cote egale, sunt HKL Real Property Development SRL și Kleidco Real Property Development SRL iar administratori sunt Kaleș Hicabi și Sarayli Murat

 
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța analizează asupra deciziei de emitere a Acordului de Mediu pentru proiectul: „Construire 2 imobile cu subsol comun C1(S+P+9-10) și C2(S+P7-8) cu funcțiunea de locuințe colective, împrejmuire, sistematizare pe verticală, amenajări peisagere și organizare de șantier” cu respectarea reglementărilor urbanistice menționate în cuprinsul certificatului de urbanism, amplasat în municipiul Constanța, str. nespecificată, parcela VN 309/2, județul Constanța.
 
Titularul proiectului imobiliar este Nova Property Development SRL, cu sediul în municipiul Constanța, str. Ștefăniță Vodă, nr. 27, bl. TP1, parter.
 
Proiectul Acordului de Mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța din municipiul Constanța, strada Unirii nr. 23, județul Constanța, în zilele de luni - vineri, între orele 9 - 16 cât şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro
 
Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța din municipiul Constanța, strada Unirii nr. 23, județul Constanța, în termen de 10 zile de la data afişării anunţului.
 
Amintim că Nova Property Development SRL a obținut două certificate de urbanism pentru investițiile pe care le realizează la Constanța.
 Mai exact, cele două documente CU 123 și CU 124, ambele eliberate pe data de 6 ianuarie 2023, pe parcela VN 311/2/2.

Este vorba de „Construire 2 (două) imobile cu subsol comun - C1 (S+P + 9-10) și C2 (S+P+6-7E) cu funcțiunea de locuire colectivă la parter spații comerciale , birouri și locuire colectivă, împrejmuire, sistematizare pe verticală, amenajări peisagere și organizare de șantier” și de „Construire 2 (două) imobile cu subsol comun - C1 (S+P + 9-10) și C2 (S+P+7-8E)) cu funcțiunea de locuire colectivă la parter spații comerciale , birouri și locuire colectrivă, împrejmuire, sistematizare pe verticală, amenajări peisagere și organizare de șantier”. Cele două documente sunt valabile 12 luni.
 

Nova Property Development SRL

Firma a fost înființată în luna aprilie 2022, cu sediul social pe strada Ștefăniță Vodă, nr. 27, din Constanța.


Asociați în firmă, cu cote egale, sunt HKL Real Property Development SRL și Kleidco Real Property Development SRL.
Administratori sunt Kaleș Hicabi și Sarayli Murat.
 
Sarayli Murat este asociatul unic de la Kleidco Real Property Development SRL, care a fost înființată în martie 2022. Kaleș Hicabi este unic acționar la HKL Real Property Development SRL, firmă ce funcționează din 2021. Totodată, Kaleș Hicabi apare și în firma Graff Pink Estate SRL, unde este asociat cu omul de afaceri Vural Haci. Conform confidas.ro, Vural Haci mai apare în firmele Country Estate SRL, Black Sea Estate SRL.
 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

New Love Construct vrea supraetajarea, recompatimentarea și modificarea fațadelor la blocul de șase etaje din Constanța (GALERIE FOTO)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobiliare Bucureștenii Floriștean și Chirănescu vor să construiască un bloc pe Bulevardul 1 Mai Vechi din Constanța. PUZ-ul a fost lansat în consultare publică (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 507

Imobiliare Constanța Grain Sistem Service SRL va ridica un bloc de opt etaje în zona La Butoaie din Mamaia

26 Mar 2024 764

Imobiliare Constanța Smarald Lake Residence SRL, certificat de urbanism pentru o investiție pe strada Rubinului

20 Mar 2024 627

Imobiliare Constanța George Chendru, fondatorul trupei Pindu, modifică blocul pe care îl ridică pe strada Oslo

20 Mar 2024 552

Rezultatul informării și consultării PUZ, iniţiat de Comtrans SA, pentru o investiţie pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa

19 Mar 2024 763

Vrei să-ți cumperi o casă sau un teren? Vezi unde găsești cele mai ofertante opțiuni

19 Mar 2024 363

Licitații Tulcea Mega Edil SRL, peste 16,07 milioane de euro de la Consiliul Județean Tulcea, prin licitație deschisă! Va întreține drumurile din Est și Vest (DOCUMENTE)

19 Mar 2024 492

Bloc de 11 etaje, în sudul litoralului. Ce a decis Agenția pentru Protecția Mediului Constanța?

17 Mar 2024 693

Imobiliare Constanța Afaceristul Dumitru Cușu dorește să supraetajeze imobilul de pe bulevardul Tomis 108!

15 Mar 2024 1419

Hefe Artizan SRL va construi un spațiu comercial la Mihai Viteazu, județul Constanța

15 Mar 2024 613

Investiție în Năvodari Ce a decis Tribunalul Constanța cu privire la autorizația de construire pentru Stely Metal SRL?

14 Mar 2024 1961

Imobiliare Constanța Un italian vrea să ridice un bloc, pe bulevardul Mamaia, aproape de Delfinariu. Acolo este, în prezent, o parcare

14 Mar 2024 1066

Imobiliare Constanța Grindeanu Imob Construct SRL, demersuri pentru investiția imobiliară din zona Lacului Siutghiol

13 Mar 2024 773

Stely Metal SRL va elabora un PUD pentru o investiție în municipiul Constanța

13 Mar 2024 676

Firme Constanța Compass Trading & Management SRL are un nou punct de lucru pe bulevardul Mamaia

13 Mar 2024 385