O firmă care se ocupă de cultivarea cerealelor va produce săpunuri cosmetice, lichide şi solide, la Cumpăna

SC Alfiay SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Modernizare hală pentru înfiinţare unitate de producţie săpun în comuna Cumpăna“, în vederea obţinerii acordului de mediu.
 
Investiţia are ca scop înfiinţarea în comuna Cumpăna a unei linii de producţie a săpunurilor cosmetice, atât lichide, cât şi solide, acestea din urmă urmând a fi confecţionate handmade, cu materie primă preponderent din produse naturale, prin amenajarea şi dotarea unei hale de producţie şi spaţii conexe. Hala examinată este o construcţie-parter, compusă din două corpuri de clădire dreptunghiulare, asamblate în forma de L în plan, cu laturile exterioare de 30,50 m, perpendiculară pe direcţia străzii Osman Gafar, iar latura scurtă, 22,35 m, perpendiculară pe aceasta. Se prevede reamenajarea interiorului suprafeţei halei, de pe latura lungă a acesteia.
 
La interiorul suprafeţei care se reamenajează, dreptunghiul de pe latura lungă a halei, se vor realiza compartimentări din pereţi uşori, amplasaţi direct pe placa de suport a pardoselii parterului, pentru realizarea următoarelor compartimentări: pentru windfang, spaţiu comercial, depozit produse finite, depozit materie primă, coridor, grup social bărbaţi, SAS, materiale de curăţenie, grup social femei, grupuri sanitare, coridor şi birou. În noua alcătuire propusă, închiderea laterală a dreptunghiului halei existente care se reamenajează se va realiza cu zidărie din blocuri de BCA, iar acoperişul va avea structură metalică.

Despre Alfiay SRL

Potrivit Registrului Comerţului, firma a fost înmatriculată în anul 1994 şi are sediul social în Cumpăna, strada Alexandru Alimănişteanu. Societatea are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic este Suria Mustafa, născută pe
21.01.1963, în Poarta Albă. Tot ea este şi administratorul firmei, care se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase. În anul 2014, firma cu 14 salariaţi a declarat o cifră de afaceri netă de 1.507.498 de lei şi un profit net de 105.283 de lei.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.