O firmă controlată de cetăţeni israelieni dorește să construiască un cartier rezidenţial în Cumpăna (document)

SC AYMY Agricultural SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa un memoriu de prezentare pentru elaborarea avizului de mediu necesar proiectului „Plan Urbanistic Zonal Lotizare pentru locuinţe - parcela A382/35, comuna Cumpăna, satul Cumpăna”.
 
Se solicită elaborarea unui PUZ pentru un teren situat în intravilanul localităţii Cumpăna, în vederea stabilirii condiţiilor urbanistice pentru lotizarea unui teren cu suprafaţa de 77.400 mp pentru locuinţe individuale P+1÷P+2. Terenul studiat se află în curs de extindere a funcţiunii de locuit şi este înregistrat cu nr. cadastral 101169, la categoria arabil. Terenul de studiu al PUZ are o suprafaţă de 10 ha şi are ca obiect terenul din parcela A382/35, situat în partea de nord a străzii Strajei, cu suprafaţa de 77.400 mp.
 
Prin PUG, această zonă se propune la dezvoltare cu funcţiune preponderent de locuire. În zonele învecinate există construcţii cu funcţiunea de locuire, atât în partea de est, cât şi în partea de sud. În terenul studiat nu există nicio construcţie. În terenurile din apropierea zonei de studiu al PUZ se află locuinţe parter, P+1 şi blocuri P+4 - ANL.
 
SC AYMY Agricultural SRL a luat fiinţă în anul 2006, cu sediul social în municipiul Bucureşti. Capitalul social al firmei este de 600 de lei, cu un număr de 60 de părţi sociale, valoarea unei părţi sociale fiind de 10 lei. Asociaţi în firmă sunt Vaknin Eli, Amsalem Izahak, Tenenbaum Yoav şi Michael Bar Levav, toţi de cetăţenie israeliană. Administratorul firmei este Herman Yeruham. Activitatea principală a firmei constă în dezvoltare imobiliară. Societatea a avut 0 angajaţi şi 0 cifră de afaceri, dar a înregistrat în anul 2017 o pierdere de 234.380 de lei.
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza memoriul de prezentare depus de societate la APM Constanţa.
 
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.