O firmă înființată anul trecut ridică un bloc de patru etaje pe Promenada din Năvodari



Agenția pentru Protecția Mediului Constanța  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul imobiliar al firmei Sofa Sea View SRL.

Mediul a decis că nu este necesară efectuarea evaluării asupra mediului în proiectul aferent. Este vorba de „Desființare imobil C1 și construire imobil locuințe colective D+P+4E+spații tehnice+terasă circulabilă cu spațiu comercial la parter. Proiectul este propus a fi amplasat în Năvodari, zona Mamai Nord, promenada Năvodari, lot 1/1+1/2, nr cadastral 122188. 

Proiectul poate fi consultat la sediul firmei și la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța.

În septembrie 2021, în Monitorul Oficial al României, a fost publicat extrasul de rezoluție pentru constituirea, înmatricularea și înregistrarea societății Sofa Sea View SRL.Conform sursei amintite, societatea va avea sediul social pe strada Gheorghe Dima, zona Baba Novac-Energia, din municipiul Constanța, iar activitatea principală constă în „dezvoltare imobiliară”, potrivit codului CAEN. Totodată, capitalul social va fi de 200 de lei, integral vărsat, cu un număr de 20 de părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei.


Fondatori sunt Lucian Florin Soare și Daniel Farapon, ambii fiind și administratorii societății.

Conform confidas.ro, Daniel Farapon mai este asociat și administrator la Bloom Sumisura SRL, Daf Insurance Consultant SRL, DAF Objective SRL, DVL Premium Buildings SRL, First Project Imobiliar SRL și TFS Nord Vision SRL.
 
Lucian Florin Soar apare și în Agro Grains Independenta SRL, AXL Agro Trans SRL, DVL Premium Buildings SRL, First Project Imobiliar SRL, Luso Pan Prod SRL și TFS Nord Vision SRL.



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doi constănțeni au înființat o firmă. Cu ce se va ocupa

10 Sep 2021 2161