O locuinţă de pe strada Răscoala din1907 din Constanţa, transformată în spaţiu comercial

 
Primăria Constanţa a emis societăţii F&O Migliaccio SRL, pe data de 29 aprilei, un act de urbanism necesar schimbării parţiale a destinaţiei unui imobil, situat pe strada Răscoala din 1907, din locuinţă în spaţiu de comerţ cu amănuntul.
 
Este vorba despre autorizaţia de construire nr. 699, care constă în „Recompartimentări interioare, desfiinţare parţială (scară exterioară, pod circulabil) construire scară exterioară şi etaj 2, modificare faţade, modificare acoperiş, refacere împrejmuire, schimbare parţială destinaţie din locuinţă în comerţ cu amănuntul în limita a 25%“.
 

F&O Migliaccio SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2011, societatea are sediul social în municipiul Constanţa, strada Răscoala din 1907, nr. 49A. Capitalul social subscris de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Migliaccio Francesco, născut în Italia, şi Căpăţină Olivia Luana, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii care se ocupă de fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie.
În anul fiscal 2017, F&O Migliaccio SRL a avut o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 1.419 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 este următoarea: nicun salariat, o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 1.421 lei.
 
Citeşte şi:
 
Alexandru Dinu și Florin-Adrian Dinu, asociați în Bros Events SRL, au obținut un document important de la Primăria Constanța

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.