O magazie din municipiul Constanţa ar putea fi transformată în grădiniţă sau after school

Primăria Constanţa a emis, pe data de 31 octombrie, un act de urbanism pentru societatea Siparom Regional SRL. Agentul economic intenţionează să transforme o magazie de materiale în centru educaţional - grădiniţă sau after school.
 
Este vorba despre Certificatul de urbanism nr. 4001, conform căruia: „Nu poate fi utilizat pentru reabilitare, consolidare, reconfigurare, modernizare, mansardare şi schimbare destinaţie din magazie de materiale în centru educaţional - grădiniţă sau after school, deoarece nu se încadrează în reglementările aprobate. Oportunitatea modificării reglementărilor urbanistice poate fi studiată prin elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ) elaborat conform prevederilor legii 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismul cu modificările şi completările ulterioare“. Imobilul care urma să fie modificat este situat în municipiul Constanţa, bulevardul I.C. Brătianu nr. 248.

Siparom Regional SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2012, firma are sediul social în comuna Murighiol, judeţul Tulcea. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Răduş Marian şi Răduş Liviu sunt asociaţi în firmă, fiecare cu câte  50% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de comerţul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet, este Răduş Liviu.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu doi salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 210.299 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma cu 4 salariaţi a avut o cifră de afaceri de 384.649 de lei şi un profit 50.162 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 este următoarea: trei salariaţi, cifră de afaceri de 200.210 lei şi un profit de 2.455 de lei.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.