O pensiune din Eforie Nord va fi supraetajată. Este aproape de mare (document)

Ileana Dragoş şi Radu Horaţiu Dragoş au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa un memoriu de prezentare pentru eliberarea avizului de mediu necesar proiectului „Pensiune turistică P+3E - extindere şi supraetajare cu un nivel imobil existent P+1E+M şi amenajare interioare”.
 
Amplasamentul este situat în Eforie Nord, pe aleea Belona. Suprafaţa terenului pe care urmează să fie modificată construcţia este de 346 mp. Prin prezentul proiect, se doreşte extinderea şi supraetajarea cu un nivel a pensiunii turistice, cu un regim de înălţime P+3E, şi amenajarea terenului.
 
Imobilul propus va avea funcţiunea de locuinţe colective. Accesul pietonal principal se va realiza din faţada principală dinspre strada Ovidiu şi partea laterala dinspre strada Diamant, iar accesul carosabil se va realiza dinspre strada Diamant. La nivelul parterului vor fi amplasate: hol acces, living şi loc de luat masa, cămară, spaţiu tehnic, bucătărie. La etajul 1 vor fi amplasate: hol, 3 dormitoare, baie, dressing, terase exterioare. Terenul se află la distanţă de cca 350 m faţă de Marea Neagră.
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza proiectul depus la APM Constanţa.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Noi mandate pentru Consiliul de Administrație al CNI SA. Printre administratori se află și soția senatorului care a câștigat funcția de vicepreședinte PNL în competiția directă cu Vergil Chiţac!

29 Jul 2022 2824

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 27 decembrie 2018

04 Jan 2019 1545

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 6 februarie 2018

08 Feb 2018 2721

Noi detalii din dosarul grupării ”Executorii”. Membrii, bănuiți de cămătărie, înșelăciune, abuz în serviciu și spălare de bani

13 Oct 2017 8467