O vilă se transformă în hotel, la Eforie Nord! Cine este proprietarul clădirii (document)

Uni Dalid Star 2000 SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa un memoriu de prezentare pentru eliberarea acordului de mediu necesar proiectului „Extindere cu S+P+3E și supraetajare cu două nivele construcţie existentă P+1E - Hotel Mimoza”.
 
Astfel, conform documentaţiei atașate, hotelul este localizat în Eforie Nord, jud. Constanța, bulevardul Tudor Vladimirescu. Se propune extinderea cu S+P+3E și supraetajarea cu două nivele a construcției existente P+1E, cu funcțiunea propusă de hotel. Se va modifica regimul de înălțime existent de P+1E în regimul de înălțime S+P+3E. Amplasarea clădirii propuse pe proprietatea în studiu, cu funcțiunea de hotel, cu regimul de înălțime propus de S+P+3E, se face astfel: față de limita de proprietate dinspre stradă, bd. Tudor Vladimirescu - vest - min. 3.00 m, față de limita laterală de proprietate din stânga - nord - min. 3.95 m, față de limita laterală de proprietate din dreapta - sud - min. 79 cm, față de limita de proprietate dinspre faleză - est - min. 3.00 m.
 
Pe proprietate există o clădire cu regimul de înălțime P+1E, cu funcțiunea de vilă turistică. Conform solicitării beneficiarului, construcția existentă se va fi extinde și supraetaja, iar hotelul propus va avea următoarele suprafețe: o suprafață construită totală rezultată de 403 mp, și o suprafață desfășurată totală rezultată de 1514 mp, un regim de înălțime propus Subsol+Parter+3Etaje.
 
Imobilul propus, în urma modificărilor, extinderilor și supraetajării, va avea funcțiunea de hotel. Accesul principal în acesta se va păstra în continuare din fațada principală dinspre Bd. Tudor Vladimirescu. La nivelul subsolului vor fi amplasate: hol subsol, cameră frigorifică, spaţiu tehnic, 2 spații de depozitare. La nivelul parterului vor fi amplasate: hol primire recepție, oficiu, grupuri sanitare, restaurant, bucătărie cu vestiare pentru angajați, hol parter, oficiu/birou, 4 camere cu băi proprii. La etajul 1 vor fi amplasate: hol etaj 1, 10 camere cu băi proprii, 2 apartamente cu dormitor, living și baie, terase exterioare. La etajul 2 vor fi amplasate: hol etaj 2, 14 camere cu băi proprii, oficiu, terase exterioare. La etajul 3 vor fi amplasate: hol etaj 3, 9 camere cu băi proprii, oficiu, terase exterioare.
 
Uni Dalid Star 2000 a luat fiinţă în anul 1998, cu sediul social în sat Mărăcineni, comuna Mărăcineni, judeţul Argeș. Capitalul social subscris este de 1.100.000 lei, iar asociaţi sunt Liliana Daniela Bumbaru și Daniel Bumbaru, ambii având o cotă de participare la beneficii și pierderi de 50%. Cei doi au și calitate de administratori ai firmei. Activitatea principală a societăţii este comerţ cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc.
 
Firma mai are un sediu secundar la Eforie Nord, în orașul Eforie, unde au loc activităţi de cazare, dar și în sat Geamăna, judeţul Argeș, unde sunt activităţi comerciale. În anul 2015, firma a avut un profit de 365.000 de lei, cu un număr de 10 salariaţi, iar cifra de afaceri este de 5.017.344 lei. Pentru anul 2016, societatea a raportat un număr de 11 salariaţi, cu o cifră de afaceri de 6.378.497 lei și un profit de 728.104 lei. În anul 2017, societatea a avut un număr de 12 salariaţi, cu un profit de 542.564 lei, iar cifra de afaceri a fost de 6.333.172

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Uni Dalid Star 2000 SRL, undă verde de la APM Constanţa pentru supraetajarea vilei Mimoza, situată în Eforie Nord

25 Oct 2018 2849