Omul de afaceri Dan Șucu construiește un nou magazin de mobilă la Constanța

  • Primăria municipiului Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru societatea MPM Real Estate Investment SRL
  • MPM Real Estate Investment SRL este controlată de omul de afaceri Dan Șucu, prezent și în juriul de la Imperiul Leilor
  • Urmează să fie construit un magazin de mobilă nou pe bd. Aurel Vlaicu

Primăria municipiului Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru societatea MPM Real Estate Investment SRL, pentru construirea unui magazin de mobilă și decorațiuni. Dan Șucu, acționarul societății, este prezent și în juriul de la Imperiul Leilor, alături de omul de afaceri de la malul mării Mohammad Murad. Pe lângă cei doi, în juriul emisiunii de la Pro TV mai sunt: Cristina Bâtlan, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu.

Magazinul va fi amplasat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 271, fiind vorba de un magazin de mobilă și decorațiuni, cu un regim de înălțime P+1E. Municipalitatea a făcut următoarea mențiune „întrucât terenul este reglementat de două documentații de urbanism cu reglementări diferite și este necesară elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal pentru omogenizarea reglementărilor”. Valabilitatea documentului este de 12 luni.

Amintin că în anul 2017 Primăria Constanţa a publicat anunţul de consultare asupra propunerilor preliminare ale Planului Urbanistic de Detaliu - „construire imobil S+P+1-2e (comerţ en-gros, depozitare, spaţiu expoziţional, birouri)“, propus a fi realizat în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 271 (A 592/10, A 592/8, A 592/, A 592/7 lot1, A 592/7 lot 2). PUD-ul este iniţiat de MPM Real Estate Investment SRL, divizia de dezvoltări imobiliare a Mobexpert.

Reamintim că MPM Real Estate Investment SRL a obţinut, pe data de 13 aprilie 2017, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 908 pentru construirea unui imobil S+P+1-2E (comerţ en-gros, depozitare, spaţiu expoziţional, birouri).
 

MPM Real Estate Investment SRL

Societatea a fost înființată în anul 2007, cu sediul social în București, Sector 2, pe șoseaua Fabrica de Glucoză. Capitalul social este de 340.000 de lei. Asociați în firmă sunt Priceton Limited, societate cu sediul în Cipriu, Nicosia, cu o cotă parte de 20%, Dan Viorel Șucu, cu o cotă parte de 80%. Administratorul firmei este Viorel Fătu. Activitatea principală a firmei este „Închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”. În anul 2019, societatea a avut 1 salariat, cu o cifră de afaceri de 5.739.016 lei, profitul fiind de 3.899.209 lei.

Pe Viorel Fătu îl mai regăsim administrator la Domus Mex SRL, la Rentafi SRL unde este administrator și asociat, la Sprint Investment SRL, unde este administrator și la SVM Administrator SRL, unde este asociat și administrator. Priceton Limited mai este asociat unic la Priceton Mureș SRL.

Pe Dan Viorel Șucu îl regăsim în mai multe societăţi: la B M Logistic Mex SRL, la C S Management SRL, la Clasic Prod Mex SRL, la D Ddistrict Cafe SRL, la Damaro Invest SRL, la Domus Mex SRL, la Eurostil Light SRL, la Linea Mex SRL, la Lion Arena Investment SRL, la M D Retail Sibiu SRL, la Mec Trip SRL, la Mex Productie Distributie Logistica SRL, la Mobexpert Băneasa SRL, la Moldo Mex SRL, la Neo Downtown SRL, la Nova Cass Holding SRL, la Olimp Imobiliare SRL, la Praga Imobiliare SRL, la Rentafi SRL, la Retail Concept Design SRL, la Retail Investment Management Holding SRL, la SDV Retail SRL, la SM Development RL; la Sprint Investment 2000 SRL, la Torviter SRL şi la Tralomex SRL.


PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise

Sursă foto: Facebook.com/Imperiul Leilor
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cine este este noul acționar al FC Rapid București. Va deține 50% dintre acțiunile clubului

24 May 2022 1239

Dan Șucu de la MPM Real Estate Investment SRL va elabora PUZ pentru viitorul magazin de la Constanța

13 Jan 2022 2164

Simona Halep şi Ilie Năstase, joc demonstrativ de 11.000 de euro

11 Dec 2014 2119

Fabrica Mobexpert a intrat în faliment

14 Jun 2013 1976