Patronul, membru al Asociaţiei Litoral - Delta Dunării Hotelul Piccadilly din Mamaia va avea piscină acoperită

Firma CHR Picadilly SRL, pe care funcţionează hotelul Piccadilly, a decis că este timpul pentru o schimbare la faţă a imobilului. Pentru hotelul situat în staţiunea Mamaia, la numele 375-375A, pe bulevardul omonim, patronii au decis să modernizeze şi să reconfigureze atât spaţiul de cazare, cât şi restaurantul. Vineri, Primăria Constanţa a eliberat certificatul de urbanism necesar demarării procedurilor. Astfel, planurile investitorilor sunt de ridicare a unui corp de recepţie P+1E, în timp ce hotelul va fi extins cu un apartament, restul imobilului suferind recompartimentări interioare şi modernizări.

Şi faţadele vor fi modificate, iar restaurantul va fi de asemenea recompartimentat. Nu în ultimul rând, hotelului i se va alătura o piscină acoperită cu pergole.
 
Asociaţii şi administratorii firmei CHR Picadilly SRL sunt Gabriela şi Andrei Marian Trandafir. Acesta din urmă este de asemenea membru al Consiliului Director al Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării, alături de Corina Martin, Nicuşor Daniel ConstantinescuIon Dănuţ Jugănaru, Ciprian Popescu, Nicolae Nemirschi şi Nicolae Moroianu.
 
Firma declara la finele anului trecut un profit de 213.339 de lei, raportat la o cifră de afaceri de 1.656.168 de lei, având 21 de salariaţi. Niciunul dintre administratori nu mai apare ca asociat în altă firmă.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Comunicat de presă Finalizarea proiectului „ Modernizare și reconfigurare imobil P+4E Hotel Piccadilly prin realizare turn lifturi, extindere etaj 4 cu un apartament, recompartimentări interioare, reparații fațade și învelitoare”

14 Sep 2020 1857

Hotelul Piccadilly din Mamaia va suferi modificări

05 Jun 2019 1567

Hotelul Piccadilly din Mamaia, modernizat. Ce achiziţii anunţă investitorul

25 Dec 2018 2815

Comunicat de presă Lansarea proiectului „ Modernizare și reconfigurare imobil P+4E Hotel Piccadilly prin realizare turn lifturi, extindere etaj 4 cu un apartament, recompartimentari interioare, reparații fațade si invelitoare”

22 Aug 2018 1507

Imobil de opt etaje în zona hotelului Piccadilly. Deco Horeca şi Promedas Mamaia aşteaptă răspuns. Legături cu fostul viceprimar Nemirschi (document)

01 Aug 2018 3295