Pensiune cu două etaje, ridicată de Nevada Estival în comuna Corbu


Nevada Estival SRL va ridica o pensiune de două etaje în comuna Corbu. Societatea a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa emiterea acordului de mediu pentru proiectul „Construire pensiune D+P+2 etaje şi împrejmuire teren“, propus a fi realizat în comuna Corbu, judeţul Constanţa.


Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanţa. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanţa.


Nevada Estival SRL, în datele Registrului Comerţului



Cu sediul în Eforie Nord, Nevada Estival SRL a fost înmatriculată în anul 2015. Capitalul social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Anghel Alina-Maria este asociat unic şi administrator al societăţii care se ocupă de activităţi recreative şi distractive.


În anul fiscal 2016, societatea cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri de afaceri de zero lei şi o pierdere de 1.600 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, societatea cu zero salariaţi a avut o cifră de afaceri, profit şi pierdere de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: niciun angajat, cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 200 lei.


Citeşte şi:


Pensiune cu specific pescăresc în comuna Corbu, satul Vadu, ridicată de Golden Sunset

Cartierul rezidenţial înfiinţat de Logis Project în comuna Corbu, în atenţia APM Constanţa. Ce a transmis autoritatea



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.