Pensiune cu specific pescăresc în comuna Corbu, satul Vadu, ridicată de Golden Sunset

Golden Sunset SRL anunţă o investiţie imobiliară în comuna Crorbu, satul Vadu. Societatea a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa emiterea acordului de mediu pentru proiectul imobiliar.
 
În acest sens, firma a prezentat la agenţia de mediu proiectul „Construire pensiune cu specific pescăresc, împrejmuire şi bazin vidanjabil“, propus a fi amplasat în judeţul Constanţa, comuna Corbu, satul Vadu, lot 2.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa din municipiul Constanţa, de luni până vineri, între orele 9.00 şi 13.00. De asemenea, observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa.
 

Golden Sunset SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2019, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Halil Aktan este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.