Pensiune turistică, înfiinţată în localitatea 2 Mai. Proiectul a fost depus de New Concept Turism Management la APM Constanţa


New Concept Turism Management SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa proiectul „Construire imobile D+P+1E - Pensiune turistică, împrejmuire teren, foişor şi anexă”, solicitând emiterea acordului de mediu. Investiţia va fi realizată în comuna Limanu, satul 2 Mai, strada Falezei nr. 23A, lot 1.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului - APM Constanţa şi la sediul Newconcept Turism Management SRL. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.
 

New Concept Turism Management SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2015, New Concept Turism Management SRL are sediul în municipiul Mangalia. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Enache Ştefan şi Enache Elena-Roxana, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu 7 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 400.108 lei şi un profit de 239.241 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 15 salariaţi, cifră de afaceri de 1.034.663 de lei şi un profit de 408.795 de lei.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.