Imobiliare

Pensiunea din Costineşti a fostului manager al Spitalului „Dr. Victor Babeş“, scoasă la vânzare (document)

Societatea Civilă Profesională de Executori Judecătoreşti Dobra, Coşoreanu & Asociaţii anunţă organizarea, pe data de 27 februarie, la ora 11.00, o licitaţie pentru valorificarea unei pensiuni de patru stele, proprietate a SC Trident Touring SRL.
 
Licitaţia va avea loc la sediul Societăţii Civile Profesionale de Executori Judecătoreşti Dobra, Coşoreanu & Asociaţii, din Bucureşti, bulevardul Libertăţii nr. 20 - 22. Imobilul scos la mezat reprezintă o pensiune situată în Costineşti, strada Pescăruşului nr. 8.
 
Vila are un regim de înălţime D+P+1E, în suprafaţă construită la sol de 477,60 mp, compus la demisol din parcare subterană în suprafaţă construită la sol de 402,46 mp, suprafaţă totală de 376,13 mp şi suprafaţă utilă de 328,20 mp. Vila are la parter şase camere, iar la etaj - zece camere. Imobilul este construit pe un teren intravilan, în suprafaţă de 1.000 mp, identificat cu nr. cadastral 117, intabulat în Cartea Funciară nr. 106870 a localităţii Costineşti, proprietate a terţului Carmen Marilena Banu, teren ce nu formează obiectul vânzării.
 
Licitaţia începe de la suma de 1.729.280,25 de lei, reprezentând 75% din preţul la care a fost evaluat imobilul prin raportul de expertiză tehnică evaluatoare întocmit de către Expert Tehnic Evaluator Ciobotaru Pătrăncuş Teodor.
 
Imobilul este grevat de următoarea sarcină: somaţie în favoarea creditorului, conform Încheierii nr. 14099/09.07.2013
a OCPI Constanţa. Toţi cei care pretind vreun drept asupra imobilului sunt invitaţi să-i aducă la cunoştinţă executorului judecătoresc, în scris, până la data vânzării la licitaţie. Persoanele fizice sau juridice care doresc să cumpere imobilul trebuie să depună la sediul SCPEJ Dobra, Coşoreanu & Asociaţii, până la termenul fixat pentru vânzarea la licitaţie, oferte de cumpărare însoţite de dovada achitării unei cauţiuni reprezentând 10% din preţul de începere a licitaţiei.

Despre Trident Touring SRL

Trident Touring SRL a fost înfiinţată în anul 2004 şi are sediul social în Bucureşti, strada Cerceilor nr. 5. Asociat unic al societăţii este Cristian Sorin Banu. Administratorul societăţii, care se ocupă de „alte servicii de cazare“, este Dumitru Fircă, născut pe 17.09.1937, în Vulpeni, Olt. Cristian Sorin Banu a lucrat o perioadă la Direcţia Generală a Vămilor. Din 1993 şi până în 2005, a ocupat diverse funcţii în Administraţia Centrală a Vămilor. În 2006, a fost numit manager al Spitalului de Boli Infecţioase şi Tropicale „Dr. Victor Babeş“, funcţie din care a fost demis, în 2009, de fostul ministru al Sănătăţii Ion Bazac. În anul 2012, a fost instalat pe postul de şef la Spitalul Căi Ferate nr. 1 Witting din capitală.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta publicaţia de vânzare a pensiunii de patru stele deţinute de Trident Touring SRL.

Citeşte şi:

Preţ diminuat cu 25%
O nouă strigare pentru pensiunea de patru stele deţinută de fostul director al Spitalului „Dr. Victor Babeş“
 

Evaluată la peste 1,7 milioane de lei
Pensiunea din Costineşti a fostului director al Spitalului „Dr. Victor Babeş“, de vânzare


O pensiune de patru stele din Costineşti, scoasă la mezat de un executor judecătoresc

Pensiunea din Costineşti a fostului manager al Spitalului Clinic "Dr. Victor Babeş", scoasă la licitaţie

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Preţ diminuat cu 25% O nouă strigare pentru pensiunea de patru stele deţinută de fostul director al Spitalului „Dr. Victor Babeş“

18 Aug 2016 3238

Evaluată la peste 1,7 milioane de lei Pensiunea din Costineşti a fostului director al Spitalului „Dr Victor Babeş“, de vânzare

27 Oct 2015 2039

O pensiune de patru stele din Costineşti, scoasă la mezat de un executor judecătoresc

17 Jul 2015 1792