Pescăria lui Sutac, din Corbu, se extinde

  • APM Constanța a decis că nu e nevoie de evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul de extindere a Pescăriei lui Sutac
  • Pescăria se află amplasată în sat Corbu, comuna Corbu, în vecinătatea plajei
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru un proiect în localitatea Corbu, a societății Pescăria lui Sutac SRL.
 
Este vorba de extinderea restaurantului situate în comuna Corbu, sat Corbu, județul Constanța. APM Constanța a decis că „Nnu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului”, pentru proiectului: „Extindere constructie existenta demisol si supraetajare restaurant D+P”, amplasat în jud. Constanța, com. Corbu, sat Corbu, parcela A594/3/2/2, lot 12, titular Pescăria lui Sutac S.R.L., cu sediul în jud. Constanța, com. Săcele, sat Săcele.
 
Fondator și administrator al societății este Alexandru Sutac.
 
Pe amplasamentul analizat, cu suprafața de 1172 mp, se propune intervenția asupra unei clădiri demisol, prin extinderea și supraetajarea acesteia, în vederea realizării unei clădiri D+P ce va avea funcțiunea de restaurant cu specific pescăresc.
 
Proiectul propus se va executa în condițiile încadrării în coeficienții urbanistici prevăzuți de P.U.Z. aprobat prin H.C.L. nr. 63/11.10.2017. Se vor asigura 16 locuri de parcare în incinta amplasamentului. Proiectul se derulează în intravilanul comunei Corbu, zona adiacentă Plajei Corbu.
 
Proiectul presupune extinderea și supraetajarea cu un nivel a imobilului existent cu regim de  înălțime  Demisol,  reprezentând  o  veche  structură  militară  realizată  din  beton  armat  cu  o grosime a zidurilor de aproximativ de 70-80cm, prezentând ziduri de sprijin și având o înălțime maximă de 1.30 m.
 
Extinderea se va realiza în plan orizontal, urmărindu-se conectarea acesteia cu zidurile de sprijin existente și supraetajarea cu un nivel, parter. Astfel proiectul propus va avea regimul de înălțime Demisol+Parter.
 
Citește și

 
Pescăria lui Sutac SRL s-a înființat la Săcele. Cine este fondatorul

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.