Piv Development SRL-D va ridica un imobil de două etaje pe strada Mareşal Ion Antonescu

Pe strada Mareşal Ion Antonescu din municipiul Constanţa va fi construit un bloc de două etaje, cu destinaţia locuinţe colective. În acest sens, societatea Piv Development SRL-D a obţinut, pe data de 30 ianuarie, de la Primăria Constanţa, un act de urbanism necesar ridicării unui imobil de două etaje în municipiul Constanţa. Este vorba despre autorizaţia de construire nr. 153, care constă în „Construire imobil P+2e locuinţe colective, împrejmuire teren şi organizare de şantier“, realizat pe strada Mareşal Ion Antonescu nr. 62.
 

Piv Development SRL-D, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 2016, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Pîslaru Vlad Costin este asociat unic şi administrator al firmei, care desfăşoară activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client).
 
În anul fiscal 2015, societatea cu 3 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 155.504 lei şi un profit de 83.971 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 5 salariaţi, cifră de afaceri de 427.772 de lei şi un profit de
303.903 lei.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.