Imobiliare

Poligonul de antrenament sub forma unei prove de navă pe care dorește să îl realizeze CERONAV, în atenţia Primăriei Constanţa

Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa, întrunită în data de 17.04.2019, a analizat şi solicitarea CERONAV Constanţa.
 
Mai exact, este vorba despre solicitarea de emitere a certificatului de urbanism în vederea construirii unui poligon de instruire - faza SF. Ulterior, Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa a transmis că a emis punctul de vedere.
 
Poligonul va fi realizat pe strada Universităţii nr. 48A. Potrivit documentaţiei depuse la Primăria Constanţa, beneficiarul doreşte realizarea unui poligon de antrenament marinăresc sub forma unei prove de navă, pe care se vor desfăşura exerciţii specifice. Prova se livrează ca furnitură complexă ce se montează pe o bază din beton armat cu rol de susţinere. Corpul de navă este realizat din confecţie metalică, cu zone de rigidizare interioară, dispuse echidistant. Caracteristici ale provei de navă: amprentă la sol - 41 mp; greutate estimată - cca 40t; arie velică - 62 mp.
 
Citeşte şi:
 
Poligon de antrenament marinăresc sub forma unei prove de navă, la CERONAV

 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.