Imobiliare

Pregătiri pentru sezonul estival Harlequin va avea o terasă-ponton, cu zonă de acostare pentru ambarcaţiuniAmplasat pe malul lacului Siutghiol, în staţiunea Mamaia, vizavi de terenurile de tenis IDU, restaurantul-terasă Harlequin se pregăteşte de noul sezon estival. Localul, care este frecventat atât de constănţeni, cât şi de turişti, se va modifica.
 
Bucovală Enache şi Monika Enache au solicitat şi obţinut de la Primăria Constanţa, pe data de 29 martie, Certificatul de Urbanism nr. 979, pentru societatea Mondim Pub SRL, care deţine restaurantul-terasă Harlequin. Obiectul certificatului de urbanism constă în „amenajare terasă-ponton, cu zonă de acostare ambarcaţiuni“, investiţie realizată de SC Mondim Pub SRL, conform Contractului de închiriere nr. 01/01.07.2015. Harlequin este situat în staţiunea Mamaia.

Despre Mondim Pub SRL

Aşa cum reiese din datele furnizate de Registrul Comerţului, Mondim Pub SRL a fost înmatriculată în anul 2009 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Nouă nr. 3A. Firma are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, în valoare de 10 lei fiecare. Asociaţi în Mondim Pub SRL sunt Monika Elena Enache şi Dima Lascu, cu câte 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de „restaurante“, este Stere Enache.
 
Conform vrajitorul.eu, la sfârşitul anului 2013, Mondim Pub SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 523.132 de lei, o pierdere de 54.534 de lei şi şapte salariaţi. La finele anului 2012, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 347.947 de lei, o pierdere de 45.027 de lei şi opt salariaţi. Monika Elena Enache nu mai figurează în nicio altă firmă, în schimb, asociatul Dima Lascu mai figurează în DGS Insurance Group 2003 SRL (radiată).

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.