Președintele PNL Însurăței din județul Brăila, vrea să ridice un bloc de apartamente pe locul fostei grădini a Teatrului de Vară din Mamaia (DOCUMENT)

  • Primăria Constanța a lansat în consultare documentația privind elaborarea Planului Urbanistic de Detaliu - construire imobil în zona grădina Teatrului de vară - Complex Perla, Stațiunea Mamaia
  • Beneficiarul PUD-ului este Daniel Angelin Cîrîc iar elaborator este SC Proiect Company Construct SRL
  • Cîrîc Daniel Angelin este un om de afaceri din Însurăței, județul Brăila care a candidat la primăria orașului brăilean atât în 2008 cât și în 2020
  • Din 2022 a devenit președintele organizației PNL din Însurăței
  • Pe teren se propune stabilirea zonei edificabile pentru ca în viitor să se poată realiză un imobil S+P+M+5E-6E cu destinația de imobil de apartamente
  • Publicul este invitat să transmit observații asupra documentelor disponibile pe site-ul Primăriei Constanța, până pe 08.06.2023
 
 
 
Primăria Constanța a lansat în consultare documentația privind elaborarea Planului Urbanistic de Detaliu - construire imobil în zona grădina Teatrului de vară - Complex Perla, Stațiunea Mamaia.
Beneficiarul PUD-ului este Daniel Angelin Cîrîc iar elaborator: SC Proiect Company Construct SRL.
Cîrîc Daniel Angelin este un om de afaceri din Însurăței, județul Brăila. Cîrîc a candidat la primăria orașului brăilean atât în 2008 cât și în 2020.
Din 2022 a devenit președintele organizației PNL din Însurăței. Afaceristul brăilean deține societatea SC Agro Daniel SRL.
 
Publicul este invitat să transmit observații asupra documentelor disponibile pe site-ul Primăriei Constanța, până pe 08.06.2023.

Observațiile pot fi transmise prin e-mail la: primarie@primaria-constanta.ro sau prin poștă la adresa: Primăria Municipiului Constanța: Bd. Tomis, nr. 51, et. 2, Serviciul Planificare Urbană și Mediu sau depuse la registratura din cadrul Centrului de Informare Cetățeni, din incinta City Park Mall - Bd. Al. Lăpușneanu nr. 116C.

Comunicarea rezultatelor consultării publice se va face în perioada: 09.06.2023-19.06.2023.

Terenul care face obiectul PUD-ului este situat în intravilanul municipiului Constanța, în stațiunea Mamaia, în zona Teatrului de Vara, zona Hotelului Perla, pe locul unde a funcționat Grădina de Vară a Teatrului de Vară, iar conform certificatului de urbanism, destinaţia terenului stabilita prin planurile de urbanism și amenajarea teritoriului aprobate cuprinde: hotel , extindere și supraetajare.

Activitățile admise sunt: funcțiuni de turism, apartamente de vacanță, locuințe permanente individuale și colective, funcțiuni pentru alimentație publică, loisir, funcțiuni de comerț, funcțiuni sportive, de agrement, de cultură, de sănătate sau funcțiuni legate de culte.

Utilizari admise cu condiționări: construcții și instalații demontabile pentru funcțiuni comerciale și de alimentație publică realizate numai cu ocazia unor evenimente culturale, sportive, târguri, expoziții sau corturi cu caracter provizoriu.

 
Sunt interzise orice activități de orice tip care sunt poluante și prezintă risc tehnologic sau incomodează prin traficul generat.
 
Terenul care a generat PUD are o suprafaţă de 804.00 mp și este inclus într-o suprafaţă de studiu de aproximativ 13.130 mp.

Terenul ce a generat PUD-ul este proprietate privată apartinand lui Cîrîc Daniel Angelin și Cîrîc Lenuța, dobândit prin act de vânzare-cumpărare identificat cu numărul cadastral 253899 conform carte funciară nr. 253899.

În prezent, pe teren exista o construcție cu parter aflată în stare avansată de degradare și o platformă betonată. Acestea au avut rol de spațiu de alimentație publică, respectiv aici a funcționat Grădina Teatrului de Vară.

Pe teren se propune stabilirea zonei edificabile pentru ca în viitor să se poată realiză un imobil S+P+M+5E-6E cu destinația de imobil de apartamente.

Perimetral se vor realiza piloți secanți ce se vor fora în teren la distanța prevazută în cadrul Codului Civil iar subsolul va găzdui parcarea și spatiile tehnice.
Suprastructura va respecta normativele, astfel încât în final să rezulte un imobil cu aspect modern ce va respecta arhitectura existentă în zonă.

Prin PUD-ul prezent se mai dorește și stabilirea acceselor auto și pietonale ce se vor propune pe zonele de nord, sud și est.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Omul de afaceri Sorin Ștefănescu supraetajează o clădire din centrul Constanței!
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobiliare Constanța Certificat de urbanism pentru modificarea unui imobil de pe strada Sentinelei

26 Sep 2023 437

Firme Constanța Modificări importante în firma ANM Lake Rost SRL. Societatea se ocupă de afaceri imobiliare

25 Sep 2023 444

Falimentul Vectra Imobiliare SRL, amânat pentru decembrie 2023

25 Sep 2023 710

Date din proiect. Modificări la Hotelul Oxford din Constanța. Ce dorește să facă firma Stop SRL? (DOCUMENT)

24 Sep 2023 965

Imobiliare Constanța Sulina International SRL ridică un hotel de 7 etaje la Cap Aurora

22 Sep 2023 695

Imobiliare Constanța New Love Construct supraetajează blocul de pe bd. Aurel Vlaicu

22 Sep 2023 732

Imobiliare Constanța Blue Bike Concept SRL poate începe construirea unui nou bloc

21 Sep 2023 909

Afaceri Constanța Modificări importante în cadrul societății Perla Litoral Imobiliare SRL

19 Sep 2023 547

Imobiliare Constanța Magenta Construct modifică un bloc din Mamaia Nord pentru a avea SPA la demisol

17 Sep 2023 700

Imobiliare Constanța Se modifică proiectul Bisericii Sfântul Ștefan din Parcul de la Gară (GALERIE FOTO)

16 Sep 2023 887

Imobiliare Constanța Răspuns negativ pentru Liliput CO SRL de la Primăria Constanța. Modificări dorite la Curtea Brâncovenească

15 Sep 2023 608

Afaceri Constanța Via Grande Company SRL, câștigătoarea unui contract de concesiune atribuit de Primăria Mihail Kogălniceanu

14 Sep 2023 469

Imobiliare Constanța Certificat de urbanism nou pentru Alex Lux SRL. Unde ar putea să fie ridicat un nou imobil

14 Sep 2023 449

Imobiliare Constanța Date din proiect despre viitoarea hală pe care o va construi Matei Datcu de la Pescăria lui Matei (DOCUMENT)

13 Sep 2023 4103

Crizantema SRL, investiție pe strada Cibinului din Constanța. PUZ-ul a trecut de etapa de consultare și dezbatere publică (DOCUMENTE)

13 Sep 2023 628