PUD-ul iniţiat de Daniel Niceaev pentru construirea unui imobil cu trei etaje, la mâna Comisiei tehnice de urbanism Constanţa (document)

Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa se va întruni în data de 14.03.2019, având pe ordinea de zi şi solicitarea investitorului Daniel Niceaev privind emiterea acordului de consultare publică privind „PUD - construire imobil P+3 etaje, locuire colectivă“.
 
Terenul vizat are o suprafaţă de 363 mp şi este situat în zona de nord-vest a municipiului Constanţa, pe bulevardul Tomis 425, parcela VN 289, lot 4. În prezent, terenul pe care se doreşte ridicarea imobilului de trei etaje este viran, fiind acoperit de vegetaţie crescută haotic. Terenul respectiv are următoarele vecinătăţi: la nord-est - parcare strada Napoli, la nord-vest - proprietate privată, imobil de locuinţe colective P+4 etaje, la sud-vest - domeniu public, aleea de acces, la sud-est - domeniu privat, locuinţe individuale P+1 etaj. Investitorul propune ridicarea unui bloc P+3 etaje, cu o suprafaţă construită la sol de 120/178,34 mp şi o suprafaţă desfăşurată de 712,36 mp.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă la Primăria Constanţa de investitor.
 
Citeşte şi:
 
Fostul asociat al lui Radu Babuş şi al lui Marius Tărcatu Niceaev construieşte patru blocuri pe bulevardul Tomis

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constănţenii, consultaţi cu privire la PUD-ul iniţiat de Daniel Niceaev pentru un imobil pe bulevardul Tomis

20 May 2019 2230

Fostul asociat al lui Radu Babuş şi al lui Marius Tărcatu Niceaev construieşte patru blocuri pe bulevardul Tomis

09 Oct 2015 4610