Imobiliare

PUZ iniţiat de Carla Col Imob SRL pentru un teren situat în zona industrială - IMUM din Medgidia (document)

Carla Col Imob SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa proiectul „PUZ pentru reglementarea imobilului teren pentru terenul aliniat la strada Dezrobirii, în partea nordică a municipiului Medgidia, în zona industrială IMUM, lângă Colegiul Tehnic «Nicolae Titulescu»“, solicitând acord de mediu. Suprafaţa terenului studiat este de 93.698 mp.
 
Planul Urbanistic Zonal, însoţit de Regulamentul Zonal de Urbanism aferent, cuprinde principiile de aplicare detaliate pentru teritoriul menţionat, alcătuit din terenuri aflate în proprietate privată a persoanelor fizice şi juridice. Elaborarea acestora a fost declanşată de necesitatea de dezvoltare a parcelei desprinsă din incinta IMUM, strada Independenţei 12B, lot 1/1/1/2, cu suprafaţa de 16.000 mp. Obiectul lucrării constă în aprofundarea şi rezolvarea complexă a problemelor funcţionale, tehnice şi estetice în zonă.
 
Planul Urbanistic Zonal stabileşte zonele de amplasare a construcţiilor prevăzute a fi realizate. Teritoriul aflat în studiu cuprinde parcele aflate în folosinţă de curţi-construcţii. Terenul care a generat PUZ-ul este în prezent în mare parte liber de construcţii şi este reglementat prin PUG aprobat prin HCL 13/2000, 40/2011, 45/2013, 34/2016 şi 98/2018 şi prin regulamentul de urbanism aferent. Acesta încadrează terenul studiat în zona industrială. Obiectivele urmărite sunt diversificarea funcţiunilor şi integrarea terenului care a generat PUZ în zone de reglementare care să permită dezvoltarea de noi funcţiuni legate de locuire, comerţ şi servicii către populaţie, precum şi creşterea coeficienţilor urbanistici în măsura permisă de Legea 350/2001 a Urbanismului.
 
Pe parcelă se află platforme betonate, în stare avansată de degradare, în suprafaţă de 3.615 mp, şi o cabină poartă, fără acte, aflată în ruină, în suprafaţă de 6 mp. În partea nord-vestică se află o hală de depozitare, cu structura definitivă şi în stare bună de funcţionare. Accesul la aceasta se face din circulaţiile de incintă ale IMUM. Din punctul de vedere al tipului de activitate, terenurile din apropiere sunt terenuri destinate funcţiunilor industriale, de producţie şi depozitare. Destinaţia posibilă pentru parcelele aliniate la strada Dezrobirii poate fi legată în continuare de locuire, la care se pot adăuga comerţ, birouri şi servicii, cu respectarea indicatorilor urbanistici propuşi, având în vedere că pe parcelele de pe partea sudică a străzii există o parcelare de locuinţe individuale.
 
Obiectivul este în apropiere de ieşirea din oraş spre nord, spre DN 22C. Accesibilitatea la reţeaua rutieră naţională se face din str. Dezrobirii, prin strada Independenţei către drumul naţional. Teritoriul studiat face parte din zona IMUM. Suprafaţa studiată are cca 176 metri pe direcţia N-S şi 600 metri pe direcţia E-V. Teritoriul se învecinează astfel: la nord - cu incinta IMUM; la sud - cu strada Dezrobirii, la est - cu domeniu public al mun. Medgidia; la vest - cu Colegiul Tehnic „Nicolae Titulescu“. Regimul de înălţime necesar se va corela cu funcţiunile şi va varia de la P+8E pentru locuinţele colective, până la P+2E+3Er pentru locuinţele individuale şi P+mezanin pentru spaţii comerciale. Indicatorii urbanistici vor creşte în măsura permisă de Legea 350/2001 a Urbanismului.
 

Carla Col Imob SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 2017, firma are sediul social în municipiul Medgidia. Capitalul social subscris, de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Căruntu Ioana-Mihaela şi Căruntu Laurenţiu-Ion, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: un singur salariat, profit de 37.068 lei şi o cifră de afaceri de 65.283 lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia PUZ-ului depusă de Carla Col Imob SRL.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O firmă din Franţa a bătut palma cu CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa. Iată ce servicii va presta! (document)

21 Aug 2019 626

Un investitor dorește elaborarea unui PUZ pentru un teren din Vama Veche unde există interdicție temporară de construire (document)

20 Aug 2019 243

O societate dorește înființarea unei ferme de nuci pe raza localității Comana, județul Constanța

19 Aug 2019 185

Investiție imobiliară în localitatea Lazu. Cine va construi locuințe (document)

19 Aug 2019 406

PUZ inițiat de Conex Furniture SRL pentru un teren situat în orașul Ovidiu. În ce constă investiția

19 Aug 2019 420

Se extind danele maritime din zonele de nord și sud ale Portului Constanța

19 Aug 2019 651

Bloc de şase etaje PUZ iniţiat de societatea Alex Lux SRL pentru un teren situat în Mamaia, zona Riviera

15 Aug 2019 436

Mamaia Nord se îmbogățește cu un bloc de cinci etaje. Cine este investitorul

14 Aug 2019 479

Ce răspuns a primit de la APM Constanța Oflaz Construct. Este vizat un bloc de patru etaje de pe strada Căiuți

14 Aug 2019 525

Ansamblu tehnologic, realizat de Socep SA în incinta Port Constanţa Nord

13 Aug 2019 562

Administratorii CN APM SA Constanţa vor fi revocaţi. Şedinţă a Consiliului de Administraţie la Ministerul Transporturilor

13 Aug 2019 1250

A solicitat acord de mediu de la APM Constanţa Black Sea Oil & Gas SRL va detecta obiectele necunoscute îngropate pe fundul Mării Negre

12 Aug 2019 685

Complexul Lidia din stațiunea Venus va fi modificat. Cine este investitorul

10 Aug 2019 511

Blocul de șase etaje ridicat de Migos SRL pe strada Madrid din Constanța va fi supraetajat

10 Aug 2019 647

Demersuri la APM Constanţa Blocul de patru etaje ridicat de Noir Residence Development SRL va fi supraetajat

09 Aug 2019 433