PUZ-ul omului de afaceri Nacee Dimciu, din zona hotelului Cascom din Mamaia, la mâna constănțenilor (documente)

  • Documentaţia PUZ- pentru terenul situat în Mamaia, zona Hotel Cascom, investitor Nacee Dimciu a ajuns în faza de consultare publică
  • Publicul este invitat să transmită propuneri și observații în vederea stabilirii reglementărilor urbanistice pentru zona studiată, până pe 29 iulie 2020, la Serviciul Strategii și planificare urbană din cadrul primăriei Constanța
  • PUZ-ul vizează reglementări pentru teritoriul delimitat prin bd. Mamaia, parcare publică, hotel Hefaistos, faleza Mamaia şi parcare publică Club Melody, zona Cascom
  • Investitorul va ridica un imobil de opt etaje


Documentaţia PUZ- pentru terenul situat în Mamaia, zona Hotel Cascom, investitor Nacee Dimciu a ajuns în faza de consultare publică.
Publicul este invitat să transmită propuneri și observații în vederea stabilirii reglementărilor urbanistice pentru zona studiată, până pe 29 iulie 2020, la Serviciul Strategii și planificare urbană din cadrul primăriei Constanța, vezi secțiunea “documente”.
PUZ-ul vizează reglementări pentru teritoriul delimitat prin bd. Mamaia, parcare publică, hotel Hefaistos, faleza Mamaia şi parcare publică Club Melody, zona Cascom.
Scopul prezentei documentaţii constă în modificarea reglementărilor urbanistice aprobate prin amplasamentul situat în staţiunea Mamaia, zona Hotel Cascom. lmobilul teren în suprafaţă de 907 mp este în proprietatea Municipiului Constanţa, cu drept de folosinţă în favoarea lui Nacee Dimiciu şi a Zoiţei Naceea.




Amplasamentul studiat este în prezent reglementat prin PUZ Mamaia, aprobat prin HCL 121/24.05.2013, face parte din Zona A, UTR 6 şi se află între subzone ale proiectului „Promenada Mamaia” (între Piaţeta Perla şi Grădina de vară Albatros) şi bd. Mamaia. Zona este intercalată între subzone ale proiectului „Promenada Mamaia” (între Piaţeta Perla şi Grădina de vară Albatros, inclusiv) şi b-dul Mamaia. Zona cuprinde hotelurile: Perla, Aurora, Dunărea, Neptun, Meridian, Delta, Doina, Sulina, Flora, Ovidiu, Victoria, restaurantele aferente unităţilor de cazare existente, precum şi alte unităţi de alimentaţie publică construite recent, spaţii comerciale, Teatrul de Vară şi Parcul acvatic Aqua Magic.
Precizăm că investitorul va ridica un imobil de opt etaje. Terenul identificat cu numărul cadastral 209211, în suprafaţă de 907 mp, este proprietatea municipiului Constanţa, cu drept de folosinţă în favoarea lui Dimciu Nacee şi a Zoiţei Nacee, conform contractului de vânzare-cumpărare nr. 1680 din data de 21.12.2017. Terenul are categoria de folosinţă de curţi-construcţii, conform extrasului de carte funciară. În prezent, pe teren este ridicată o construcţie parter cu o suprafaţă de 684 mp, cu destinaţia de spaţiu comercial. Suprafaţa de teren se află între subzone ale proiectului „Promenada Mamaia” (între Piaţeta Perla şi Grădina de Vară Albatros) şi bulevardul Mamaia.

Investitorul își propune edificarea unei construcții cu funcțiune de hotel apartament, comerț și servicii la nivelurile inferioare cu regim de înălțime  D+P+6E+Eth. Construcția va avea un nivel demisol cu destinația de parcare.
Pentru această investiție, Primăria Municipiului Constanța a emis certificatul de urbanism nr.2238 din 05.06.2018 cu : “lnterdicții temporare de construire până lac elaborarea PUZ conform legii nr.350/2001”.



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Modificări importante în Marena Trading 2001 SRL! Firma deține terenuri amplasate în zone importante din oraș

18 Oct 2022 1309

Cum va arăta imobilul de opt etaje, ridicat de omul de afaceri Nacee Dimciu, în zona hotelului Cascom din Mamaia

28 May 2020 4246

În zona hotelului Cascom din Mamaia va fi ridicat un imobil de opt etaje. Primăria Constanţa a emis avizul (document)

29 Jan 2019 2708

Toni Puiu, Ion Scupra şi Dimciu Nacee şi-au făcut o firmă. Societatea se va axa pe domeniul „restaurante“

13 Jul 2018 2381

Administrator nou la Il Giardino

18 Dec 2014 2304

Schimbări la Il Giardino Dimciu Nacee nu mai este administratorul firmei Ianachis. Vezi cine i-a luat locul!

08 Sep 2014 2931