Raportul consultării publicului privind PUD-ul inițiat de Reinvent Development SRL pentru terenul de lângă biserica „Sfântul Nicolae“, publicat de Primăria Constanța


Primăria Constanța a publicat raportul informării și consultării publicului privind Planul Urbanistic de Detaliu pentru un teren situat pe strada 9 Mai nr. 1. „În data de 26.02.2020 beneficiarul a demarat procedura informării și consultării publicului privind Planul Urbanistic de Detaliu - strada 9 Mai nr. 1, depunând declarația de vecinătăți în vederea notificării proprietarilor limitrofi. Beneficiarul a depus anunțul privind consultarea asupra propunerilor preliminare PUD înregistrat cu nr.38666/26.02.2020 și fotografiile cu amplasarea panoului pe teren. Anunțul privind consultarea asupra propunerilor preliminare PUD a fost postat pe pagina de internet a Primăriei pentru o perioada de 15 zile (26.02.2020-12.03.2020) conform adresei nr. 38672/26.02.2020. Conform anunțului de consultare cetățenii interesați au fost invitați să consulte documentația de urbanism disponibila la sediul Primăriei Municipiului Constanța, Serviciul Strategii și Planificare Urbană. Pe tot parcursul derulării procesului de informare și consultare publică nu s-au depus solicitări de la persoane interesate care vizează reglementările propuse“, se spune în raportul informării și consultării publicului privind Planului Urbanistic de Detaliu pentru un teren situat pe strada 9 Mai nr. 1, publicat de Primăria Constanța.
 

Date din documentația depusă de investitor

 
Terenul studiat este în proprietatea SC Reinvent Development SRL, Sputnik Imobiliare SRL, Florea Dragoș Andrei, Panait Adrian și Panait Alina-Nicoleta, în conformitate cu actele de proprietate, fiind situat în zona peninsulară Constanța, lângă Biserica „Sfântul Nicolae“. În vecinătatea terenului care face obiectul PUD-ului se află terenuri aparținând domeniului public și privat al Primăriei Municipiului Constanța și terenuri proprietate privată a persoanelor fizice și juridice. Zona studiată este parte dintr-o zonă mixta, predominând echipamentele publice, funcțiuni comerciale și servicii. Pe terenul ce a inițiat elaborarea PUD-ului se dorește studierea oportunității ridicării unui imobil S+P+3E+terasă circulabilă cu subsol spații tehnice cercetare arheologică, locuințe colective, spații comerciale, birouri profesii liberale și terasă circulabilă pe acoperiș. Pe teren nu există în prezent nicio construcție. Suprafața de teren 300 mp, ce a generat PUD, este un teren viran, neurbanizat. În momentul de față, terenul este excavat în vederea cercetării arheologice și parțial acoperit de vegetație spontană crescută haotic, fără valoare biologică și dendrologică. În fața terenului studiat, pe trotuarul de pe strada Maior Gheorghe Șonțu este amplasată o ghenă de gunoi. Noua construcție va trebui să respecte prevederile OMS 119/2014 ori se va recurge la relocarea sau poziționarea în subteran a platformei de gunoi prin sisteme mecanizate.
 

Reinvent Development SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Înființată în anul 2017, Reinvent Development SRL are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Ungureanu Doru Marian este asociat unic și administrator al firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. În anul fiscal 2017, societatea avea zero salariați, o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 104.044 de lei. În anul fiscal 2018, societatea cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 105.223 lei și o pierdere de 70.492 lei.
 

Date oficiale despre Sputnik Imobiliare SRL

 
Potrivit datelor prezentate de Registrul Comerțului, Sputnik Imobiliare SRL a luat ființă în anul 2018 și are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Aiftincăi Veronica este asociat unic al societății, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, iar asociat este Aiftincăi Lucian. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: un singur salariat, o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 1.380 de lei.
 
Citește și:
 
PUD-ul inițiat de Reinvent Development SRL pentru terenul situat lângă Biserica „Sfântul Nicolae“ din Constanța, în consultare publică

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

PUD-ul iniţiat de Reinvent Development SRL pentru terenul situat lângă Biserica „Sfântul Nicolae“ din Constanţa, în consultare publică

27 Feb 2020 3073

Cum va arăta imobilul ridicat de Reinvent Development în zona istorică a municipiului Constanţa (document)

24 Jan 2020 6246

Reinvent Development SRL, răspuns negativ de la Primăria Constanţa. Ce trebuie să facă pentru o investiţie imobiliară pe strada 9 Mai?

04 Nov 2017 3119