Răspuns negativ primit de Viomar Inter SRL de la Primăria Constanța. Era vizată o investiție în Satul de Vacanță

  • Societatea SC Viomar Inter SRL nu poate construi aparthotel în Satul de Vacanță
 
Societatea SC Viomar Inter SRL a solicitat de la Primăria Constanța emiterea unui certificat de urbanism pentru o investiție în Satul de Vacanță.
 
Prin CU 76 din data de 18 ianuarie 2022, Viomar Inter SRL a primit răspunsul solicitat pentru Lot 20 din zona Sat Vacanță – Luna Parc. Primăria a precizat că documentul nu poate fi utilizat pentru „Construire Hotel Apartament subsol tehnic+P+2E+3Er și organizare de șantier întrucât nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate prin HCL nr.510/09.12.2009 prin: -suprafața terenului = 260mp, mai mică decât 500mp; - regimul de înălțime aprobat: conform planului de reglementări aferent HCL nr.510/09.12.2009 nu este prevăzută edificarea unei construcții Stehnic+P+2E+3Er (retras).
 
Despre Viomar Inter SRL
 
Societatea apare, conform Confidas.ro, cu întrerupere temporară a activității, fiind înființată în anul 1994, cu sediul social în municipiul Constanța, pe strada Cașin. Asociat unic și administrator este Puia Mihăiță.
 
 
PRECIZĂRI:
 
 Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Dezbatere publică generată de transformarea fostului restaurant Nord din Constanța în spital. PUZ inițiat de Iancu Cușu

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință CLM Constanța Proiectul privind solicitarea diferenței de preț pentru un teren din zona Satul de Vacanță, pe masa consilierilor locali. Investitorul vrea bloc de trei etaje

28 Feb 2024 428

Investitorul, inactiv fiscal Consiliul Local Constanța a oprit construcția unui bloc de 3 etaje pe un spațiu din stațiunea Mamaia, zona Satul de Vacanță (DOCUMENT)

29 Dec 2023 5036