Regulamentul de vânzare a bunurilor societăţii Auto-Dec Distribution SRL, modificat de creditori



Societatea Dăscălescu & CO SPRL, în calitate de lichidator judiciar al debitorului SC Auto-Dec Distribution SRL, conform sentinţei civile nr. 2182 din data de 7/06/2012 pronunţate de Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, în dosarul nr. 18997/118/2010, convoacă Adunarea Creditorilor debitoarei.
 
Întrunirea va avea loc la sediul societăţii Dăscălescu & CO SPRL, strada Marc Aureliu nr. 8, astăzi, la ora 14.00. Pe ordinea de zi a fost inclus un singur punct, şi anume aprobarea propunerii lichidatorului judiciar de modificare a regulamentului de vânzare a bunurilor, în mod individual, prin metoda de vânzare la licitaţie publică, în sensul reducerii preţului de pornire a acesteia, astfel:
  • În situaţia în care în această perioadă nu se înregistrează nicio ofertă de cumpărare la acest preţ sau nu se prezintă niciun ofertant, lichidatorul judiciar va organiza alte şase şedinţe de licitaţie, cu un preţ de pornire de 60% din preţul de evaluare.
  • În situaţia în care în această perioadă nu se înregistrează nicio ofertă de cumpărare la acest preţ sau nu se prezintă niciun ofertant, lichidatorul judiciar va organiza alte şase şedinţe de licitaţie, cu un preţ de pornire de 50% din preţul de evaluare.
  • În situaţia în care nici în această perioadă nu se înregistrează nicio ofertă de cumpărare la acest preţ sau nu se prezintă niciun ofertant, lichidatorul judiciar va organiza alte şedinţe de licitaţii, urmând ca bunurile să fie vândute la cel mai bun preţ oferit. 
Printre creditorii societăţii Auto-Dec Distribution SRL se află: DGFP Constanţa, Raiffeisen Bank SA, Piraeus Bank SA, SPIT Constanţa, SC Sprint Car Distribution SRL, SC Trost Auto Service Techik SRL, SC AD Autototal SRL, SC Margraf SRL, SC Star Service SA, SC Rogusto Line SRL, SC Confort Urban SRL, SC NBG Leasing IFN SA, SC Carpatica Asig SA.

Despre Auto-Dec Distribution SRL

Cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Atelierelor, firma a fost înmatriculată în anul 2006. Capitalul social subscris, de 400 de lei,  integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Asociat unic al firmei, care se ocupă de „întreţinerea şi repararea autovehiculelor“, este Eduard Daniel Constantin, născut în 1976, în Constanţa. În anul 2014, firma a avut zero salariaţi şi a declarat o cifră de afaceri de zero lei.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 08 octombrie 2019

09 Oct 2019 2654

Nr. unic (nr. format vechi) 26248/212/2014

17 Aug 2014 1158