Restaurantul controlat de societatea Acvamarin 2 Mai SRL se extinde

  • O societate din localitatea 2 Mai, județul Constanța extinde restaurantul
  • A obținut undă verde de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța

Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul societății Acvamarin 2 Mai SRL.

Decizia instituției este că „Nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul societății menționate, care dorește ”Reconfigurare, extindere, supraetajare și schimbare destinație imobil existent parter - grup sanitar - în terasă P+1E parțial cu destinația de alimentație publică și servicii turistice”, propus a fi amplasat în județul Constanța, comuna Limanu, satul 2 Mai, str. Falezei.

Titularul proiectului este Acvamarin 2 Mai SRL prin Jianu Cosmin.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului și la sediul firmei. Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 04.02.2021.


Despre Acvamarin 2 Mai SRL

Societatea a fost înființată în anul 2015 și are sediul social pe strada Falezei din comuna Limanu, sat 2 Mai, județul Constanța. Capitalul social al societății este de 2.000 de lei, cu un număr de 2.000 de părți sociale, a câte 100 lei fiecare. Asociați în firmă sunt Instalații și Automatizări Ella SRL, cu o cotă parte de 44%, reprezentată de Elena Sîrbu, în calitate de persoană juridică și de următoarele persoane fizice: Marius Dumitru, cu o cotă parte de 23% și Emilia Bodea cu 33% cotă de participare. Administratori ai firmei sunt Cosmin Jianu și Marius Dumitru. Activitatea principală a instituției o reprezintă domeniul „Restaurante”, conform codului CAEN. Societatea a raportat în 2019 un număr de 22 de salariați, la o cifră de afaceri de 2.987.227 lei, cu un profit brut de 1.087.334 lei.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.