Risc de prăbuşire la restaurantul Reyna? Ce document a eliberat Primăria Constanţa

Primăria Municipiului Constanţa a eliberat marţi, 7.03.2017, Certificatul de urbanism nr. 491 pentru proiectul „Consolidare taluz în regim de urgenţă pentru protejare imobil situat pe strada Pescarilor nr. 33B, conform expertizei tehnice anexate - investitor Kanmaz Mihaela. Proiectul pentru autorizarea executării lucrărilor de construire se va completa până la obţinerea procesului-verbal de recepţie la terminarea lucrărilor“.
 
La această adresă, din cartierul Faleză Nord, la capătul liniei 102, se află vila şi restaurantul Reyna, un local care funcţionează pe societatea Mersin Turism SRL. Pentru că restaurantul este situat deasupra mării, taluzul necesită consolidare, investitorii cerând acordul pentru protejarea imobilului.
 
Contactat telefonic, reprezentantul societăţii Mersin Turism a precizat că, din informaţiile sale, nu există riscul unei prăbuşiri a terasei, precizând că nu ştie foarte multe despre acest proiect, dar că va reveni cu detalii în măsura în care le va avea.
 
Conform Registrului Comerţului, societatea Mersin Turism SRL a fost înfiinţată în 2009 şi are sediul în Constanţa. Capitalul social al firmei este de 200 de lei şi este deţinut de turcul Murat Kanmaz, care este şi administratorul societăţii. Firma are ca obiect de activitate „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.