Sabit Daniş, prin Pir-Sa Construct SRL, doreşte ridicarea unui imobil de patru etaje în Constanţa (document)

Societatea Pir-Sa Construct SRL, prin Sabit Daniş, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa un memoriu de prezentare pentru eliberarea avizului de mediu necesar construirii unui imobil D+P+4E locuinţe colective.
 
Beneficiarul doreşte să realizeze o construcţie de locuinţe colective în regim D+P+4E, având 2 tronsoane şi 30 de apartamente de 2 şi 3 camere. Demisolul are suprafaţa de 566,66 mp şi funcţiunea de garaj auto pentru 15 locuri, din care 8 locuri în sistem Klaus G32 independent (cu groapă) şi 7 în sistem normal. Imobilul va fi ridicat pe strada Amurgului nr. 5, lot 1.
 
Terenul pe care nu se construieşte imobilul de locuinţe se va amenaja ca alei carosabile, 15 locuri de parcare cu dale înierbate, loc de joacă pentru copii de 100,47 mp cu groapă nisip, balansoar şi alte obiecte şi spaţii verzi în suprafaţă de 527,46 mp, reprezentând 34% din teren. Spaţiile verzi constau în: gazon, flori ornamentale, arbuşti decorativi, copaci şi dale înierbate pentru parcare. Se va amenaja o platformă pentru gunoi în apropierea intrării, cu 4 pubele pentru sortarea gunoiului, şi se va încheia contract cu întreprinderea de salubritate pentru ridicarea acestuia în mod periodic.

Nu este prima oară când Sabit Daniş depune la APM Constanţa acest proiect, ultima oară depunând documentaţia în 2015.

Societatea Pir-Sa Construct SRL a luat fiinţă în anul 2008, cu sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social este de 1.000 de lei, cu un număr de 100 de părţi sociale, valoarea fiecăreia fiind de 10 lei. Asociat unic este Sabit Daniş, acesta fiind şi administratorul firmei. Activitatea principală a societăţii este de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
În anul 2015, firma a raportat o pierdere de 834 de lei, 0 angajaţi şi o cifră de afaceri de 0 lei. Pentru anul 2016, firma a raportat 0 salariaţi, o cifră de afaceri de 0 lei şi o pierdere de 2.867 lei. Anul 2017 înseamnă 0 angajaţi, 0 cifră de afaceri şi 3.871 de lei pierdere.
 

Citeşte şi:

Cum va arăta blocul de patru etaje ridicat de Sabit Daniş
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.