Şantier pe aleea Jadului din Constanţa. Sunrise Litoral va ridica un imobil de trei etaje

Societatea Sunrise Litoral SRL anunţă că va ridica un imobil de trei etaje pe aleea Jadului nr. 9 din municipiul Constanţa. Pe data de 11 noiembrie, Primăria Constanţa a emis autorizaţia de construire nr. 2045 - „Construire imobil locuinţe colective S+P+3e, împrejmuire teren“. Precizăm că aleea Jadului se află în zona Campusului Universităţii „Ovidius“.

Sunrise Litoral SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 1991, Sunrise Litoral SRL are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Antonaru Luminiţa Monica, cu 10% din capitalul social, şi Pelehra Liliana, cu 90% din capitalul social. Administratorii firmei, care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate sunt Pelehra Liliana şi Pelehra Gheorghe.
 
În anul fiscal 2016, societatea cu niciun salariat a avut o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 36.064 de lei. De asemenea, şi în anul fiscal 2017, Sunrise Litoral SRL nu a avut niciun salariat, a declarat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 191.567 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: niciun salariat, cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 158.238 lei. Numele lui Pelehra Gheorghe mai apare în Politer Activ SRL. La rândul ei, Pelehra Liliana mai este asociată în GDC Intermed Imobiliare SRL. Antonaru Luminiţa Monica mai este asociată în Contabella Actual SRL şi Recreaţia Mare SRL.
 
Citeşte şi:
 
Ce a decis APM Constanţa Imobilul ridicat de doi cetăţeni din Yemen în Mamaia Nord creşte pe verticală

Solicitarea Blue Bike Development SRL, pe ordinea de zi a Comisiei tehnice de urbanism a Primăriei Constanţa (document)

Un nou act de urbanism, emis de Primăria Constanţa Demersuri pentru continuarea lucrărilor la hotelul Mamaia
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mihai Tararache şi Paul Rădulescu vor amenaja un sector de plajă în Mamaia

20 Apr 2016 3237