Imobiliare

SC Media Outpost SRL poate demara consultarea publică pentru PUZ-ul dintre şoseaua Industrială şi strada Celulozei din Constanţa


Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului, întrunită în şedinţa din data de 19.04.2018, a analizat şi solicitarea de avizare a PUZ-ului pentru teritoriul delimitat de şoseaua Industrială, strada Celulozei şi alei de acces.
 
Astfel, iniţiatorului - SC Media Outpost SRL - i s-au comunicat completările / modificările solicitate. Ulterior, după completare, se poate demara consultarea publică. Imobilul în suprafaţă de 2.159,97 mp, identificat cu numărul cadastral 12.822, înscris în Cartea Funciară a UAT Constanţa sub nr. 200129, este proprietatea SC Media Outpost SRL. Folosirea actuală a terenului este de construcţii industriale edilitare, conform extrasului de Carte Funciară nr. 200129, eliberat sub nr. 86747/20.07.2017.
 

Media Outpost SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Firma înfiinţată în anul 2008 are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 250 de lei, integral vărsat, este compus din 25 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Cristian Gabriel Costea, născut pe data de 28.07.1973, în Constanţa, este asociat unic. Administratorul firmei, care desfăşoară activităţi ale agenţiilor de publicitate, este Daniela Teodora Costea, născută pe 2.03.1974, în Constanţa.
 
Activităţi secundare ale firmei: activităţi în ferme mixte (cultura vegetală combinată cu creşterea animalelor); vânătoare, capturarea cu capcane a vânatului şi activităţi de servicii anexe vânătorii; silvicultură şi alte activităţi forestiere; exploatarea forestieră; colectarea produselor forestiere nelemnoase din flora spontană; activităţi de servicii anexe silviculturii; prelucrarea şi conservarea cărnii; fabricarea produselor din carne (inclusiv din carne de pasăre); prelucrarea şi conservarea peştelui, a crustaceelor şi a moluştelor; prelucrarea şi conservarea cartofilor; prelucrarea şi conservarea fructelor şi legumelor; fabricarea margarinei şi a altor produse comestibile similare; fabricarea zahărului; fabricarea produselor din cacao, a ciocolatei şi a produselor zaharoase prelucrarea ceaiului şi a cafelei; fabricarea produselor din tutun; fabricarea încălţămintei; tipărirea ziarelor; servicii pregătitoare pentru pretipărire; fabricarea articolelor de ambalaj din material plastic; fabricarea articolelor din material plastic pentru construcţii; fabricarea altor produse din material plastic; lucrări de construcţie a căilor ferate de suprafaţă şi subterane; construcţia de poduri şi tuneluri; lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide; lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii; construcţii hidrotehnice; lucrări de construcţie a altor proiecte inginereşti; lucrări de demolare a construcţiilor; lucrări de pregătire a terenului; lucrări de foraj şi sondaj pentru construcţii; lucrări de instalaţii electrice; transporturi rutiere de mărfuri; servicii de mutare; depozitări; manipulări şi altele.
 
În anul fiscal 2014, Media Outpost SRL a avut 16 salariaţi, o cifră de afaceri de 2.704.750 de lei şi un profit de 25.162 de lei. De asemenea, în anul 2015, firma cu 14 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 2.787.569 de lei şi un profit de 235.405 lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: 14 salariaţi, cifră de afaceri de 2.717.947 de lei şi profit de 158.085 de lei.
 
Media Outpost SRL este societatea care s-a ocupat de repararea ceasurilor analogice tip Calion şi a ceasurilor digitale achiziţionate în anul 2008 de Primăria Constanţa. Menţionăm că pentru achiziţionarea acestora s-a plătit suma de 12 miliarde de lei vechi fără TVA, întreţinerea acestora costând anual 1,3 miliarde de lei vechi, iar serviciile au fost asigurate până în decembrie 2010 de firma menţionată. Reamintim că Primăria Constanţa a predat contractul de 1.251.932,84 de lei fără TVA unei societăţi din Arad, SC Apel Industries SRL.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Media Outpost, în așteptarea avizului pentru PUZ-ul unui teren situat pe Șoseaua Industrială din Constanța (document)

04 May 2019 865

Constănţenii, consultaţi de municipalitate pentru PUZ-ul iniţiat de Media Outpost SRL. Investitorul va modifica un bloc de pe şoseaua Industrială

13 Mar 2018 1441

Minte Pilat, şeful din primărie?12 miliarde de lei pentru ceasuri nefuncţionale (galerie foto)

09 Feb 2011 3003