Imobiliare

SC Opremi Medfarm SRL şi SC Romtextil SA investesc într-un spital privat pe bulevardul Aurel Vlaicu (document)

Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului se va întruni în data de 23.01.2017, la ora 11.00, la sediul din bulevardul Tomis nr. 51. Unul dintre punctele aflate pe ordinea de zi se referă la solicitarea SC Opremi Medfarm SRL şi SC Romtextil SA de emitere a avizului de oportunitate pentru elaborarea PUZ-ului aferent unui teren delimitat de bulevardul Aurel Vlaicu, bulevardul I.C. Brătianu şi intrarea Pasajului. Pe acest teren, cei doi beneficiari intenţionează să ridice un spital privat, cu regim de înălţime P+1 etaje.
 
Precizăm că din comisie fac parte arhitecţii Mihai Isacov, Ignis Nejla Duvagi, Radu Cornescu, Sorin Mihai Vatamaniuc, dar şi directorul Muzeului de Artă, dr. Doina Păuleanu, şi reprezentantul Direcţiei Judeţene pentru Cultură, arh. Laura Smaranda Tudosie. De asemenea, din aceeaşi comisie mai fac parte arh. Veronica Pribeagu, ing. Cornel Constantin Severin, şeful Serviciului de Urbanism al Primăriei, Mihai Radu Vânturache, precum şi viceprimarul Costin Răsăuţeanu.
 
Terenul situat în intravilanul municipiului Constanţa are o suprafaţă 1.815 mp, este identificat cu nr. cadastral 242042 şi se află în proprietatea SC Opremi Medfarm SRL. În prezent, terenul propus pentru amplasarea investiţiei este liber de construcţii. Potrivit documentaţiei depuse la Primăria Constanţa, terenul care generează PUZ-ul se află în zona de reglementare ZVR 1a, adică spaţii verzi cu acces limitat, parcuri, grădini publice, scuaruri şi fâşii plantate publice. Prin PUZ, beneficiarul doreşte să completeze lista serviciilor cu cele pentru sănătate, reglementând modul de construire corespunzător. Investiţia propusă (spital privat) răspunde cerinţelor investitorului. Principala categorie de intervenţie va fi legată de reglementarea funcţiunilor pentru o suprafaţă de circa 10.585 mp, crearea condiţiilor de amplasare a funcţiunilor principale şi secundare, reglementarea condiţiilor de amplasare şi a regimului de înălţime.

Despre Opremi Medfarm SRL 

Cu sediul social în municipiul Craiova, strada Calea Unirii, firma a fost înfiinţată în anul 2008. Capitalul social subscris, de 10.000 de lei, integral vărsat, este compus din zece părţi sociale. Firma este controlată de Marian Ruslan Oprescu, născut pe 21.06.1959, în Hunedoara, cu 10% din capitalul social, şi Mircea Gabriel Victor Oprescu, născut pe 8.05.1962, în Hunedoara, cu 90% din capitalul social. Administratorul societăţii este Marian Ruslan Oprescu. Opremi Medfarm SRL desfăşoară activităţi de comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice.

Romtextil SA, în datele Registrului Comerţului

Firma a fost înmatriculată în anul 1993 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Aurel Vlaicu nr. 125. Capitalul social subscris, de 3.277.920 de lei, integral vărsat, este compus din 327.792 de acţiuni. Firma este deţinută de Isa Susli, născut în Şirvan, Turcia, cu 85,56% din capitalul social, Mehmet Suzgu, născut în Şirvan, Turcia, cu 5% din capitalul social, Yasin Susli, născut în Şirvan, Turcia, cu 4,68% din capitalul social, şi Omer Susli, născut la 18.05.1964, în Şirvan, Turcia, cu 4,76% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de „pregătirea fibrelor şi filarea fibrelor textile“, este Marius Grigorie, născut în Medgidia. În anul 2014, societatea cu 430 de angajaţi a declarat o cifră de afaceri de 70.059.868 de lei.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta documentaţia depusă de cele două societăţi la Primăria Constanţa. 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un nou spital privat în Constanţa. Cine sunt investitorii şi ce au solicitat de la APM (document)

02 Aug 2017 5733